Reklama

Reklama

The Curse of Humpty Dumpty

všetky plagáty
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Stará panenka se vrací k životu a vloží Wendy do hlavy démona. Celý film je nudný. Chtělo by to více mrtvol, více psychologie. Ale asi je to přesně ono, co si užitavatelé na Twiteru nebo Instagramu myslí o disociační poruše osobnosti. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Matka trpící demencí jde se svýma 2 dcerami bydlet do domu kde vyrůstala.  Jednou jdou nakupovat a v antikvariátu narazí na hračku Humpty Dumptyho tak si ji vezmou ona ožije a zabíjí mezitím si ta  matka na ni vzpomíná. Bohužel je to nudné jsou zde 4 vraždy a ani jedna za moc nestojí (většinu  ani neukážou radši) Humpty Dumpty je zde tak 10 minut tak, že taky nic zajímavého. Pusťte si radši Dětskou Hru na , kterou se zde odkazuje v podstatě jakýkoliv díl je lepší než tohle případně The Boye 1 a 2. 20 procent za námět. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Žena ktorej diagnastikujú demenciu si v novom prostredí začína vďaka bábike spomínať na svoju temnú minulosť...aspoň som sa dozvedel niečo nové, čo vlastne je Humpty Dumpty. Andrew Jones a Scott Jeffrey predstavujú asi to najväčšie dno lacných céčkových hororov a Scott ich nemá problém ročne spraviť aj dve desiatky. Toto vôbec nestojí za pozornosť ani pre fajnšmekrov filmov v čiernych číslach. ()

Reklama

Reklama