Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(viac)

Recenzie (107)

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Některé komedie stárnou rychleji, než jiné. Přesto doby, kdy jsem První ligu vytahoval ze zaprášených regálů videopůjčovny, jsou nenávratně pryč a tahle zábava už ztratila hodně ze svého lesku. Ale tu jednu hvězdičku navíc už prostě nechám, z nostalgie nebo pocitu, že po 15 letech v televizi už to prostě bude slabší:). Krom toho, o baseballu se natočilo málo filmů bez hromadu sentimentu, tohle je jeden z nich. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Film pre pozdvihnutie sebavedomia. Film o tom, že keď si Američania niečo zaumienia tak aj 70 ročný dedkovia dokážu vyhrať nad NY Yankees. Film som videl asi 5-6 krát no stále ma dokáže pobaviť. Čím to je, že podobné snímky som hádzal do odpadu, a práve tento mi tak ulahodil? Neviem, celý film má také neviditeľné fluidum. ()

Reklama

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Velice slibný rozjezd - prvních 30 minut fakt našlapaných humorem a vtipnými situacemi a slovními přestřelkami. Nicméně poté to upadlo do takovému průměrného filmu, kdy se jen sem tam objevila špetka humoru. Asi se tvůrci měli rozhodnout, jestli z toho udělat totálně absurdní nadsazenou komedii (na kterou to mělo potenciál) a nebo sportovní drama (na které to bylo druhou část slabé ale). Zde je to ale z počátku komedie a potom jen film. Howgh! ()

Brain-D 

všetky recenzie používateľa

Sportovní filmy v mém hledáčku nejsou a nebažím po nich. Jedná se oblíbený film fyzioterapeuta, od kterého beru rady, tak jsem dal snímku šanci. Je to v celku upřímný snímek o upadajícím týmu v baseballu a zaujme to. Ať už vtipností nebo příběhy některých postav. Asi nejvíc si budu pamatovat skvělého Charlieho Sheena, Weslyho Snipese a Jamese Gammona jako trenéra. 70% ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (8)

  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)
  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)
  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)

Reklama

Reklama