Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Veselá tetka Diane je zbožňovaná potížistka, která má talent vyhýbat se strastem života dospělých. A taky slabost pro svého synovce, který neustále řeší sám sebe. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Veselá tetka (2021) 

Ťažká bieda, solídna animácia, niekoľko dobrých hlášok a príliš veľa korektnosti. Seriál vhodný na stiahnutie do mobilu, ak teda niekto ako tak šetrí prírodu a cestuje do práce či za zábavou hromadnou dopravou a má čas na krátke epizódy. ()

Tetka stíhačka (2021) (S01E02) 

Hitler sa spomenie iba trikrát, byť bielou ženou v USA je také ľahké raz,(mevopchať rasistické poznámky by bolo nad schopnosti mentálnych liberálnych atlétov, aj keď oni tak z nepochopiteľného dôvodu označujú svojich ultrapravicových oponentov)  Apocalypsa Now je vďaka Diane zničené iba z polovice tak aj preto neskutočné 2*... ()

Žebírka pro její potěšení (2021) (S01E03) 

Naozaj nečakané že je biely mladý nie príliš sebavedomý muž (skoro muž) homosexuál...a že sa rozhodol venovať sa zdravej výžive namiesto štúdia na Stanforde...ú búraš zaužívané stereotypy Netflix...ja plačem, ale že fest... ()

Halloweenský párek (2021) (S01E05) 

Produkcia - demencia Netflix, okrem toho že Daniel je buzerant a rasistické afroamerické hovädo Gideon vynadá Diane do bielych žien táto sračka nestojí za nič, podobne ako celý Netflix. ()

Balzámový táta (2022) (S02E07) 

Naozaj vtipná napodobnenina Breaking Bad, v druhej sérii seriál výrazne zlepšil svoju kvalitu. ()

Reklama

Reklama