Reklama

Reklama

Wet Sand

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

V prímorskej dedine na pláži Čierneho mora otvoril malú reštauráciu mĺkvy a neustále premýšľajúci chlapík menom Amnon (Gia Agumava). Jedného dňa nájdu vo svojom dome obeseného samotárskeho noblesného muža menom Eliko, ktorý po sebe zanechal vnučku a manželku niekde ďaleko v Tbilisi a s ktorými nebol v kontakte viac ako dvadsať rokov. Amnon skontaktuje vnučku ohľadom pohrebných záležitostí. Avšak s príchodom mladej Moe (Bebe Sesitashvili) sa v dedine odhalia isté tajomstvá, ktoré miestni so svojimi zatrpknutými srdcami a otupenými mozgami nechcú akceptovať. Sled udalostí neskôr vyústi v dramatický záver. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

rivah 

všetky recenzie používateľa

Pomalý, trpělivý vývoj dramatu o noblesním muži, který se v dědině kdoví čím živil a tajně se scházel s jiným mužem. A jeho dcera, která tam přijede ho pohřbít, je taky lesba. Inu nedivme se, že se film na Západě líbí.(50%) ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Opäť jedna z vynikajúcich drám o buranských vidlákoch, ktorí okrem roboty a chlastu nepoznajú nič iné. Vyborne zrežírované, parádne zahrané s dobrým hudobným doprovodom až k dramatickému finále, kedy sa vám bude otvárať nožík vo vrecku. Počas celého filmu párkrát naskočí adrenalín a chuť zabíjať, ale to k filmom o vidlákoch nevyhnuteľne patrí. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama