Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutočný príbeh geniálneho konštruktéra, stratéga a podnikateľa Enza Ferrariho. Auto, ktoré nesie jeho meno je stále snom miliónov mužov. A dodnes je symbolom spoločenskej prestíže a prepychu. Začal ako športový automobilový pretekár na začiatku storočia. Potom sa stal kľúčovým členom tímu Alfa Romeo, aby sa neskôr nechal inšpirovať skúsenosťami a zostrojil najslávnejší šporotvý model na svete, ktoré nechal pokrstiť svojim vlastným priezviskom. Nechajte sa previesť jeho životom a ponorte sa spolu s nami do čias, kedy sa začala písať história legendárnej značky Ferrari... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

No co mozu urobit latincania? Len zasranu telenovelu. Musim vssak uznat, ze by to bola top telenovela. Zial ako petrolheada ma tento fim velmi neuspokojil. Autori tohto filmu sa viac sustredili na Enzov sukromny zivot ako na jeho uspechy. Vzhladom na to, ze to robili talosi, myslel som si ze ho budu skor glorifikovat. Aj ked ani to si nezasluzi, myslim si ze trabalo skor vykreslit viac jeho pociatky v automobilizme a upriamit sa na jeho rozielne chapanie automobilizmu naroziel od ostatnych. Nepodarilo sa. Po tomto snimku mame Enza za despotu, notorickeho klamara a suknickara, ktory sa sem tam prevezie na aute zo vzpierajucim sa konikom. Niesom fanusik Ferrai, ale legenda je legeda a zasluzi si viac.

RadimT

RadimT (hodnotenie, recenzie)

Ferrari... většina lidí uznale pokýve hlavou, když vidí auta této značky. Jenže cesta k tomuto uznání byla vykoupená velkou bolestí jak v osobním, tak v profesním životě. Tento film hezky ukazuje životní osud jednoho z nejslavnějších výrobců aut ve formě, která neurazí, ale ani nenadchne. Za zmínku stojí dobrý soundtrack, jehož hlavní melodie se filmem táhne stějně často asi jako u Requiem za sen.

Reklama

Reklama