Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní. (TV JOJ)

Recenzie používateľa CheeseFigure k tomuto seriálu (2)

Episode 1 (2021) (S01E01) odpad!

Bol som zvedavý a ostal som sklamaný. Nečudujem sa, že Trebišovčania boli nahnevaní. Podľa tohto projektu je Trebišov diera plná hlúpych alkoholikov, v ktorej mobily nemajú signál. Alžbeta Ferencová je síce pekná, ale jej postava Ivety si moje sympatie nezískala. Vlastne, nikto v tomto výplode si nezískal moje sympatie. Možno tak Jevgenij Libezňuk ako farár, lebo to bola jediná normálna postava. Netreba ale zatracovať po prvom diely, druhý možno bude lepší. ()

Episode 2 (2021) (S01E02) odpad!

Druhý diel nie je lepší. Tak Iveta je v Bratislave a hneď skončí v bordeli, z ktorého sa vďaka zmluvám nemôže dostať. Predstavuje sa tu Natalia Germani, ktorej postava je neprekvapivo úplne blbá. Ale netreba sa báť, z Trebišova dôjde armáda (4 muži, z toho jeden ozbrojený záchodovým zvonom) a Ivetu vyslobodia. Bodaj by nie, keď ochranku v hentom klube tvorí duo, ktoré okolo SBS-kára maximálne tak prešlo v potravinách. A koniec nekomentujem. Tretí diel určite nepozriem, Iveta je pre mňa ďalším dôkazom, že naša seriálová tvorba je z veľkej časti tragická. ()

Reklama

Reklama