Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní. (TV JOJ)

Recenzie používateľa Elisson k tomuto seriálu (2)

Iveta (2021) odpad!

Trápna pseudoparódia (či o čo sa to vlastne snažili?). Nič tam nedáva logiku a snáď tam ani nikto nevie hrať (a pokiaľ vie, tak to úspešne zakrývajú tupé dialógy a absurdný scenár). Slovensko je podľa tohto diera plná alkoholikov, náboženských fanatikov, kuriev, homosexuálov, tupých dievčat, ktoré sa vyzliekajú a samozrejme našej drahej menšiny. Za obsadzovanie menšiny a vykresľovanie Slovenska (obzvlášť východu) ako odpornej diery asi dostali brutálne príspevky, takže pokiaľ má seriál nejaký prínos, tak je to navýšenie peňazí na konte niektorých ľudí. Aspoň si môžem pre tento rok spraviť čiarku, že som videla výplod našej kinematografie a spraviť si od nej na dlhý čas voľno. ()

Episode 5 (2021) (S01E05) odpad!

Občas mám dojem, že týram samu seba, ale hoci nie som práve optimista aj tak dám sem-tam slovenskej kinematografii šancu. Veď ktovie, možno raz niečo nové dosiahne aspoň priemerné výsledky. Ale toto? Je to absurdne príšerné z hľadiska dejového, morálneho, hereckého, scenáristického, režisérskeho i všetkých ostatných. Nič tak odporné ako je (obzvlášť tento diel) som dávno nevidela. :-( ()

Reklama

Reklama