Reklama

Reklama

Špunti na cestě

(seriál)
  • Česko Špunti na cestě
Komédia / Rodinný
Česko, 2022, 11 h 8 min (Minutáž: 49–53 min)

Réžia:

Jiří Chlumský

Hrajú:

David Novotný, Anna Polívková, Jiří Langmajer, Tatiana Dyková, Pavel Liška, Pavla Gajdošíková, Miroslav Donutil, Arnošt Goldflam, Filip Antonio (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Rodinný komediálny seriál o svojráznych členoch jednej normálnej rodiny alebo všetko, čo nechcete, aby sa vám stalo počas dovolenky. Hrou osudu, vlastnej hlúposti a niekoľkými nedorozumeniami sa tri generácie rodiny Veselých ocitnú v upravenom obytnom autobuse značky Robur a prejdú s ním polovicu republiky. Sériu malých i veľkých katastrof postupne premenia na dobrodružstvo, ktoré zomkne rodinu pevne dohromady. Na ceste nakoniec strávia veľkú väčšinu prázdnin. A bude to nezabudnuteľná jazda! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa pirduch k tomuto seriálu (3)

Krab (2022) (E04) 

Hvězda navíc za Pražáky, ochuceno následně ještě Kocábem a Filipem Antonio(em) u Šípa ve Všechnopárty. Ale strašidelně roztahaný...měli z toho spíchnout celovečerák a bylo by to asi snesitelnější, tady je vaty víc než na střeše v podkroví... ()

Partizán (2022) (E05) odpad!

No tak tohle už bylo asi dno...aspoň teda doufám. Trapný, blbý, nijaký,asi o 49 minut delší než by bylo zdrávo... ()

Vesna (2022) (E06) odpad!

Hrozný, trapný, utahaný,blbý.... pořád stejně, občasný for je spíš omylem, trapná zápletka s kondomem a půlnočním randetem ubohá... ()

Reklama

Reklama