Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) sa vrátil do New Yorku na pozvanie spolubojovníka z čias kórejskej vojny, ktorého okolie je terorizované bandou surových mladých gangstrov. Svojho starého priateľa však nachádza zavraždeného. Kersey sa rozhodne zastaviť chuligánsku vlnu násilia a vrátiť pokoj do ulíc pre ľudí, ktorí tu žijú. Po zuby ozbrojený vyráža do mestskej bojovej zóny s odkazom pre každého výrastka okolo: Poďte a dostaňte ma. Alebo to aspoň skúste! Prevaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou suseda zavraždeného priateľa (Martin Balsam), so zapáleným záujmom ilúzií zbavenej obhajkyne (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa polície (Ed Lauter) berie Kersey spravodlivosť do svojich rúk. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Architekt Paul Kersey po trpkom zistení, že new yorkská polícia nedokáže vypátrať vrahov jeho manželky, sa v roku 1974 prvýkrát vydal na svoju vlastnú trestnú výpravu. Mal právo na pomstu a naplno ho využil. Zlikvidoval zopár arogantných zločincov, na ktorých bola ruka zákona krátka. Po týchto udalostiach sa presťahoval do Los Angeles. Tam si viac menej spokojne nažíval pokiaľ jeho dcéru v roku 1982 znásilnila a zavraždila banda kriminálnikov. To v ňom opäť prebudilo zabijácky inštinkt. Chopil sa zbrane a znova sa vydal na cestu pomsty. Vrahov postupne vypátral a postrieľal ako besných psov. Ani to však nie je jeho posledné trápenie. Píše sa rok 1985 a po návrate do New Yorku sa dozvie, že jeho kamaráta zavraždili členovia pouličného gangu. Nedá sa nič robiť, Paul zasa bude musieť zjednať spravodlivosť a zlikvidovať vrahov svojho priateľa. ** ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tenhle dil mam nejradsi ze zacatku se sice az tak moc nedeje pribeh uz je tezce neoriginalni ale pak se to celkem rozjede no a ja musim vysvetlit svoje maximalni hodnoceni za ten ultimatni konec a asi tak 100 mrtvych za ctvrt hodiny proste musim dat 5* i dneska kdyz jsem to zkouknul mi to proste bralo dech... neuveritelna akce holt stara dobra nasilnicka 80 leta budiz pozehnana Bronson to pod taktovkou Cannonu a producenta Golana dopracoval od cistokrevny kriminalky k jednomu z nejvetsich akcnich masakru jakej sem kdy videl a jeste poznamka sakra to co tu napsal choze o pozehnanem roku 1985 tak na tom neco bude... kazdopadne podepisuji se pod to stoprocentne! ()

Reklama

Pekisan 

všetky recenzie používateľa

Proste akcnak z 80. rokov. Bud to beries s nadhladom a bavis sa alebo vidis aka je to uberblbost. Bronson je asi najmenej sympaticky antihrdina vsetkych cias aj kvoli tomu, ze vlastne nic nehovori, takze na koolove hlaskovanie mozme zabudnut. Pokial ide o celu seriu, tak opat nastal posun niekam inam. Neviem ci k lepsiemu, ale zmena byva vzdy prislubom novych napadov (protitankova pest?:))). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $9miliónovTržby USA $16,116,878Tržby Celosvetovo $16,945,171║ Tak tretia likvidačná seanca už bola troška nad normu prestrelená, hlavne záverečná pouličná vojna proti všetkým hnilým típkom z ulice. Už len také akčné bezhlavé béčko. /40%/ ()

Knor 

všetky recenzie používateľa

Když Charlie Bronson přišel o celou rodinu v předešlých dílech, tak začali umírat i jeho kamarádi a všichni umírají jako oběti násilnických chuligánů, sexuálních deviantů a v tomto případě ještě punkáčů. Nevyplatí se bejt v jakýkoliv přízni s postavou Bronsna že? Tenhle třetí díl už je čistokrevný akční béčko. Vybíjení šmejdů začíná po chvilce a pokračuje až do konce. Scénář je hloupej a něco hlubšího tu nenajdete. A tentokrát se střílí i s kulometu a bazuky. A i když to celý vypadá a zní blbě, mě to bavilo, jde o akční nenáročnej výplach s drsným Bronsonem, kterej už nejde po několika vybranejch cílů, ale vybíjí to po desítkách :-D ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (24)

  • Vo Švédsku bol film v 80. rokoch zakázaný, pretože miestnym autoritám sa zdal byť až príliš násilnícky. (m.a.t.o.)
  • Podľa Alexa Wintera, natáčanie scény, kde ho Charles Bronson udrie olovnatou rúrkou, trvalo dlhšie ako sa predpokladalo, pretože Bronson sa na ňu nedostavil. Po chvíli Michael Winner povedal: „Charlie, všetci chceme ísť domov, udrel by si prosím tohto chlapca, aby sme mohli ísť?" Bronson odpovedal: „Nemôžem ho udrieť, vyzerá ako miništrant. Prídem o fanúšikov." (m.a.t.o.)
  • Natáčanie pouličného boja gangov prebiehalo v londýnskej štvrti Brixton, ktorá bola v tom čase známa výskytom ozajstných pouličných gangov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama