Reklama

Reklama

Jednotka Q

(seriál)
  • USA Q-Force
Trailer

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Pohledný tajný agent a jeho tým LGBTQ superšpiónů se pouští do mimořádných dobrodružství. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Na vlastní pěst (2021) (E01) 

Keď z epizódy vynecháte rečičky LGBTQ ostane Vám záber na katolícky kostol, terorista ktorý je úplne nečakane z Ruska (teda Kazachstanu, ale pointa ostáva) a akciou nabitá 45 sekundová scéna bitky o USB kľúč...takáto epiz´da dostane 5* od užívateľa ktorý je na čsfd 12 rokov a má neskutočných 270 hodnotení...takže názor si urobte sami. ()

Grilovačka u Deb (2021) (E02) 

Za 26 minút tejto epizódy nastal obrovský posun v dejovej línii, qéčka sa dozvedia že vyrazia na svoju prvú misiu do Wyomingu. Ekvivalent toho ako keby u nás dostanete náročnú úlohu v okrese Gelncica či u susedov v Ústi nad Labem. Aj keby jedna z postáv za 25 minút epizódy vymenovávala všetkých svojich psov malo by to rovnakú kvalitu. ()

Zmožená hora (2021) (E03) 

Predsa len o niečo zaujímavejšia epizóda, avšak iba libtárd môže natočiť seriál ktorý má rúcať predsudky a sami libtárdi nezabudnú bieleho muža z vidieka vykresliť ako rasistu ktorý zo všetkého viní Obamu. Toto je neskutočná trauma, to trauma z detstva keď Janíčkovi Marienka zbúrala hrad na pieskovisku sa na toto rozhodne nechytá... ()

EvroVize (2021) (E04) 

Neofašistické liberálna prasatá z Netflixu si uťahujú z Eurovízie, ktorá je otrasná (niežeby som ju sledoval ale viem že niečo také existuje) a Amerika má talent je zrejme najlepšia fašistická relácia aká bola kedy natočená. Dej sa tentokrát odohráva v bližšie nešpecifikovanej krajine v Transylvánii kde sú dovolené sobáše buzerantov od roku 1524, afroamerickej rasistickej svini vadí flirtovanie bieleho muža s bielou ženou a názvom je označený aj Azerbajdžan. Opäť nečakane ďalšia bývalá postsovietska krajina, aby sa do vykradnutých bezmozgov mladej vytretej generácie dostalo že všetko zlo je z Russka a v závere neofašisti spomenú ešte aj šikanovanie...tak toto je iné vytieranie vykradnutých mozgov. ()

Tarzana (2021) (E07) 

Na malý okamih som uvažoval pridať druhú hviezdičku za Meat Loafa, potom však prišiel výlev na adresu heterosexuálov a bolo po nej... ()

Reklama

Reklama