Reklama

Reklama

Legenda o krabom kráľovi

(festivalový názov)
  • Česko Král krabů (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dnešné Taliansko. Starí poľovníci si spoločne spomínajú na Lucianov príbeh z konca devätnásteho storočia. Večne opitý Luciano žije v malom mestečku v kraji Tuscia. Jeho spôsob života a ustavičný vzdor proti despotickému princovi z neho urobili vydedenca. Pri zúfalom pokuse ochrániť milovanú ženu pred princom sa Luciano dopustí podlého činu a ten ho donúti utiecť do Ohňovej zeme. Honba za pokladom v spoločnosti námorníkov bez zábran mu pomôže vykúpiť sa zo starých hriechov. Avšak zlatá horúčka nemôže v opustenom kraji zasiať nič iné než zradu, chamtivosť a šialenstvo. (MittelCinemaFest)

(viac)

Recenzie (4)

Pinbacker.cz (Adam Hencze)

"Knižní čarování bez literární předlohy, cesty z rodných měst a vísek v Toskánsku až na konec země, do míst, kde jsou mapy prázdné. Vysoce současné putování pro všechny alespoň trochu ztracené duše v nejvíc cinefilním zážitku letošního programu karlovarského festivalu." viac

Súvisiace novinky

IX. ročník MittelCinemaFestu právě probíhá

IX. ročník MittelCinemaFestu právě probíhá

26.11.2021

MittelCinemaFest, středoevropský festival současné italské kinematografie, který se letos koná v České republice již po deváté, ve dnech od 25. listopadu do 1. prosince nabídne rozsáhlou a pestrou… (viac)

Reklama

Reklama