Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pripravte sa na akčnú komédiu a záchvaty smiechu. Prichádza zábavné a herecky vynikajúco obsadené pokračovanie filmu, ktorý bol označený ako „jeden z najlepších filmov o športe, aký bol kedy nakrútený.“ Sean Linden (Stephen Baldwin) je kapitánom a trénerom tímu Charlestown Chiefs. Jeho sláva je už dávno preč. Nový majiteľ, milionár Richmond Claremont (Gary Busey), má však nový plán: spraviť z bezvýznamných hokejistov nebezpečný tím, ktorý môže ohroziť celú hokejovú ligu. A aby toho nebolo málo, ich novým trénerom by mala byť žena! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

Kovaja odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach můj bože tak s jedničkou se to nedá naprosto srovnávat.U filmu sem rostl jak nikdy,takhle zničit film o hokeji to je trestuhodné ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Béčková televizní zábava, kde hlavním tahounem hokejové komedie je Stephen Baldwin a Gary Busey, který hraje zlého podnikatele. 15% ()

Reklama

Brano 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie už tak podpriemernej jednotky, ale tá mala aspoň ako takú úroveň. Ale toto malo byť čo? Namiesto hokeja tu nacvičovali divadlo a trénerom na jednej strane bol teploš a na druhej žena, ktorá v hokeji zatienila mužov? Tento film je hanobenie hokeja a ak to mala byť komédia, tak nesmial som sa, pretože po väčšinu filmu som sa cítil trápne. Herecké obsadenie nesympatické. Scenár opäť biedny. Slap Shot séria je jeden z najhorších športových filmov, aký som kedy videl. /20%/ ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Ve filmu hrají i skuteční hráči NHL, a to Dave Babych – jako jeden z hráčů týmu Chiefs, a Chris Chelios – jako host v televizním studiu. (fisus)

Reklama

Reklama