Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Gomennasai, Dare Desuka (2021) (E01) 

Minato, mladý chlapec sa po 203 dňoch preberá z kómy a nespomína si na udalosti posledných troch rokov. Nevie že spolu so svojimi spolužiakmi vyhral majstrovstvá vo vodnom póle vo svojej kategórii, nespomína si na svojich kamarátov a čo je najhoršie ani na učivo a to ho čaká nástup na strednú školu. Všetci dúfajú že opäť začne hrať avšak on si nespomína ani len na pravidlá tohto športu...taký návrat do detstva keď kreslené rozprávky o futbalistoch či volejbalistkách patrili k mojim obľúbeným, aj keď nemčine som vôbec nerozumel ale dej som si domyslel. Či v seriáli budem pokračovať je otázne, v každom prípade celkom milý anime príbeh. ()

Boku wa tensai dža nai (2021) (E02) 

Minato sa dozvie o svojej stávke s kamarátkou a tak sa rozhodne vstúpiť do školského tímu vo vodnom póle. Zdá sa že znovuzrodenie klubu je po 10 rokoch na dobrej ceste...skupinka tínedžerov ktorí sa neuplatnili v inom športe si možno (určite) začne veriť v tomto seriály a v anime verzii je ten z chlapcov ktorý obdivuje vyšportované telá spoluhráčov v rámci súčasného trendu o čosi prijateľnejší ako v každom hranom filme či seriály súčasnosti. ()

De mo Hen Deku Dese (2021) (E03) 

Školský tím vo vodnom póle sa snaží do svojich radov získať juniorského majstra v plávaní, ktorý je zároveň Minatov spolužiak. Jemu sa však už plávať neche. ()

Nanka jabai kamo... (2021) (E04) 

Minatovi náhoda pomôže k tomu, že napriek prehre v stávke bude nový člen tímu hrávať a tak sa spoločne chystajú na prvý prípravný zápas...ich súper však nakoniec nie je podľa ich predstáv. ()

Reklama

Reklama