Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Naoya Mukai je nadšený, když jeho kamarádka z dětství Saki Saki konečně přijme jedno z jeho četných vyznání, a je odhodlaný projevit jí svou náklonnost. Jeho svět se však obrátí vzhůru nohama, když se mu po měsících příprav vyzná Nagisa Minase. Přestože Naoya zdvořile odmítne, nedokáže odolat Nagisinu šarmu a odhodlání. Aby splnil přání Saki i Nagisy, navrhne bláznivý nápad: chodit s oběma najednou, s jejich plným vědomím. Toto netradiční uspořádání vede ke komickým a bizarním situacím, když se orientují ve svém jedinečném vztahu. (mikki089)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (2)

Hees 

všetky recenzie používateľa

Trocha mi je takáto predstava cudzia, mať viac ako jednu ženu, o ktorú sa človek zaujíma, alebo dokonca miluje, ale to je proste stereotyp a tak zavedené konvencie uvažovania v našej spoločnosti. Istým spôsobom sa to vo mne snažilo anime Kanojo mo Kanojo zbúrať a toto sa teda neporadilo. Napriek tomu toto anime, ktoré je vo svojej podstate také bežné háremové školské anime, ale s tým, že hlavný hrdina nechodí len s jedným dievčaťom vôbec nie je zlé, ale ani výborné. Hlavný hrdina absolútne nie je nejaký hanblivý chlapec ako to býva zvykom, ale zas trpí inými veľmi divnými neduhmi tak, aby tá premisa toho, že bude chodiť s viac dievčatami do istej miery fungovala. Pri dievčatách nevidím nejakú výnimočnosť sú namixované teda sú v anime presne tak ako je zvykom teda rôzne typy a rôzne povahy. Zaujme určite ten rozkol toho ako sa dievčatá správajú čo je teda absolútne divné. Dievčatá totiž menia svoje ciele naozaj zvláštne, raz sú sobecké a stoj čo stoj niečo chcú, až následne sú nesobecké a chcú niečo pre to druhé dievča, že aj ono si zaslúži. Dozaista miernym problémom môže byť to, že takéto dielo nemôže fungovať dlho bez toho, aby sa tam niečo dialo a bez toho, aby ste pridávali nejaké problémy, alebo nové postavy. Dôvod je jednoduchý a to, že v podstate ak sa niečo stane raz či dva krát divák je ochotný to prijať, ale nemôže sa to diať okolo, preto bolo toto dielo naozaj ťažké na uchopenie natočiť či animovať tak, aby si zachovalo rovnakú kvalitu dielov. ()

DaweForeman 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto anime je od toho samého autora co "Mangaka-san to Assistant to" nebo "Aho Girl". Takže si to drží tu svojí typickou animaci a tím přizpůsobenou komediální hudbu. Celé anime se zase vede v komediální stylu přitroublých situací, kdy hlavní protagonista je opět extrém, ale v trochu jiném směru. Člověk se tu určitě zasměje, ale ve stejném měřítku se chytá za hlavu nad inteligencí hlavní postavy. Příběh jako takový mě celkem mile překvapil, kdy tu máme onu otázku jednotlivce s několika partnery, kteří o sobě vědí a snaží se aby to nějakým způsobem fungovalo. Ale jak už bylo zmíněno, je to především komedie, psychologii v tom moc nehledejte jako hlavní myšlenku. ()

Reklama

Reklama

Reklama