Reklama

Reklama

The Twin

  • Fínsko Twin - paha kaksonen
Trailer 1

Po strate jedného zo svojich synov sa Rachel (Teresa Palmer) s manželom presťahujú do Fínska, aby sa s nepríjemným osudom pokúsili vyrovnať. S ich synom Elliotom však nie je všetko v poriadku a začína byť jasné, že smrť jeho dvojčaťa zasiahla najviac práve neho. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (48)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Twin" ma úprimne prekvapilo. Aby sa dnes našiel horor, kde si pri konci hovorím, že už viem presne čo sa bude diať a ako to dopadne... a na konci pochopím, že som sa kompletne mýlil a všetko je vlastne úplne inak je dnes celkom rarita. A v tomto smere musím film pochváliť, lebo som si pomaly uvedomoval, že je to vlastne vynikajúco napísané. A do toho Teresa Palmer, ktorá sa v hororoch veľmi často neobjavuje (naposledy to bolo v "Lights Out"). A túto rolu absolútne žije. A veril som jej to. Klobúk dole...toto sa podarilo. Dalo by sa dokopy len povedať, že úvod ma trošku nudil a vyzeralo to spočiatku ako film bez jasnej identity. Mal som pocit, že to mixovalo z klasických výplachových ducharín ako napríklad "Brahms: The Boy II", a neskôr to dokonca pôsobilo, že to vytiahne trošku "Rosemary´s Babykartu, no potom to prináša finálne otočenie a film je zrazu totálne na koni. Má to atmosféru, má to dobrý príbeh, je to plné prekvapivých momentov a vo všeobecnosti funguje skvele. Myslím si, že toto je film, ktorý stojí za to si pozrieť. Hodnotenie: B+ ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra je fajn. Teresu Palmer můžu kdykoliv a kdekoliv a i když je to tématicky recyklát, závěrečný zvrat překvapí a tím i potěší. Mínusem je, že jsem se občas musel ošívat a koukat, co kde lítá, protože na obrazovce se nic moc nedělo a pak mi také připadalo, že tu zůstalo až moc nezodpovězených otázek. Třeba co se týče čáryfukové báby a folklorního blbnutí finských vesničanů. Z mého pohledu se Mustonen od Bodom lehce posunul. 60% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Obohraný námet by mal byť aspoň dostatočne atmosférický, keď chce na diváka zapôsobiť. Lenže “Twin” je ako nevydarené, jednobunkové dvojča od poštára, pričom minimum scén, ktoré by diváka zasadili do fotelky, či naopak, z ktorých by poskočil, mu tiež príliš nenahrávajú do karát. Čakal som viac, záverečné rozuzlenie potešilo. Medzi dva-3. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Na začiatok, som neskutočne v šoku z toho, že som najprv vobec nespoznal Teresu Palmer, ktorá ma očarovala v Lights Out, ale tu bola na nespoznanie. Ustaraná , gýčovitá a hrozne nesympatická a to je od Lights Out, len o šesť rokov staršia. Film dejovo vyzerá celkom jednoducho a predvídateľne a i keď podobných filmov je tu už niekoľko, tak finálny zvrat ma trocha odrovnal. A to som celkom čakal, že na pointu som pripravený, ale vobec to tak nebolo. A okrem slušnej technickej stránke, bol práve finálny zvrat tým najlepším, čo film môže ponúknuť. Herecky ma to vobec nebavilo, či to bola Teresa, Steven alebo Tristan. A práve tá detská hviezdička mi bola po celú dobu filmu strašne nesympatická. Film nenaserie, ale zas ani nenadchne. Slabé 3*. ()

Crocuta 

všetky recenzie používateľa

Sympatický snímek s hutnou atmosférou, který v sobě spojuje několik hororových subžánrů a s divákem si šikovně pohrává. Upozornila mne na něj recenze v časopisu XB1, která sice film dle mého hodnotí naprosto správně, ale nedoporučuji ji číst předem nikomu, kdo si chce "The Twin" opravdu vychutnat. Je to spoiler jako prase! ()

Galéria (33)

Reklama

Reklama