Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Výbuch subglaciální sopky Katla obrátí život místní komunity vzhůru nohama a jako by to nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství. (Netflix)

Recenzie používateľa Cappuccino k tomuto seriálu (6)

Zpod ledovce (2021) (E01) 

Úchvatné prostredie popolom pokrytej islandskej obce ma očarovalo celú úvodnú epizódu. Načrtnutie zápletiek medzi postavami bolo dostatočne zaujímavé na to, aby som sa ihneď vrhol aj na druhú časť. ()

Ása (2021) (E02) 

Prostredie malej islandskej dedinky je naďalej veľmi očarujúce a neohrané, no dialógy medzi postavami boli miestami nemastné-neslané. Najdôležitejšie však bude, ako sa vyvinie mysteriózna zápletka týkajúca sa ľudí, ktorí povstali z popola ako Fénix. Obávam sa, že sa pri nej tvorcovia príliš utrhnú z reťaze, no azda sa mýlim. Zatiaľ som však spokojný a v napätí očakávam ďalší vývoj deja. ()

Matka (2021) (E03) 

Začína to byť príliš prekombinované. Na scéne je zbytočné veľa postáv (a máloktoré sú zaujímavé), u ktorých sa ich zápletky posúvajú slimačím tempom. Navyše ma udivuje, že nikto nejak hlbšie neskúma, odkiaľ sa vracajú doposiaľ nezvestné osoby a jedna dvojníčka. ()

Tohle není on (2021) (E04) 

Má to emócie, krásne prostredie, ale scenáristi sa čoraz viac zamotávajú do hry, ktorá podľa všetkého nikam nevedie. ()

Větry ze severu (2021) (E05) 

Zatiaľ najslabšia časť. Chabé dialógy a zápletka sa stále viac zauzluje. ()

Gríma (2021) (E06) 

Pravdupovediac to už dopozerám asi len kvôli tomu, aby som vedel, ako z tejto šlamastiky tvorcovia vykĺznu. ()

Reklama

Reklama