Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ze skupiny dospívajících v Brooklynu se stane skutečný gang. Od té chvíle dělají všechno společně. Zdá se, že život bude jednodušší, ale najednou stojí tváří v tvář novým potížím. (oficiálny text distribútora)

Zaujímavosti (8)

  • Sylvester Stallone (Stanley Rosiello) sa vyjadril po rokoch k konfliktu počas natáčania následkom čoho bol Richard Gere z filmu vyhodený: "Promenádoval sa v motorkárskej bunde, ktorá mu bola veľká a tváril sa, že je najprísnejší rytier pri stole. Následne som jedol v aute hot dog a Richard prišiel s polkou kuraťa, z ktorého mu takmer kvapkala horčica a masť. Vravel som mu, že všetko zašpiní a on na to, že sa nemám obávať. 'Ak mi niečo z toho skončí na nohaviciach, ver, že ti o tom dám vedieť,' povedal som. Vtom zahryzol do kuraťa a malý prúd horčice priletel priamo na moje stehno. Tak som ho udrel lakťom do hlavy a vytlačil som ho z auta von." (Raccoon.city)
  • Magazín Time označil Stalloneho výkon za výnimočný. (Paldiny)
  • Honorár Sylvestra Stalloneho (Stanley Rosiello) predstavoval 2 000 amerických dolárov aj vďaka tomu, že vložil svojej postave do úst niekoľko fráz, ktoré boli použité aj vo finálnej verzii. (Paldiny)
  • Natáčanie trvalo vzhľadom na nedostatok financií 2 roky. (Paldiny)
  • Do role Chica byl původně obsazen Richard Gere, ale během natáčení si nesedl se Sylvesterem Stallone (Stanley). Jednoho dne během se oběda poprali a Stallone dal režisérům ultimátum typu buď já, nebo on. Vzhledem k tomu, že Stallone se podílel na scénáři, do kterého napsal část dialogů, ti se nakonec rozhodli pro vyhození Richarda Gere. Toho poté nahradil Perry King. (kriplozoik)
  • Sylvester Stallone zde hraje siláka a žrouta Stanleyho. Kvůli této roli přibral na 100 kg. Aby nezhubnul, cpal se koláči, zmrzlinovými poháry a jinými kalorickými bombami. (McLushi)

Reklama

Reklama