Reklama

Reklama

Intregalde

(festivalový názov)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina ľudí na humanitárnej misii prichádza do odľahlej oblasti Transylvánie, aby obyvateľom ponúkla rôzny tovar. Okrem niekoľkých hádok a konfliktov medzi členmi skupiny sa zdá, že Marii (Maria Popistasu) a Danovi (Alex Bogdan) všetko dobre klape. Neskôr však narazia na dezorientovaného miestneho obyvateľa, no keď sa mu snažia pomôcť, všetko začne ísť dolu vodou. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

Chicharron 

všetky recenzie používateľa

Film ze země, o které se moc nemluví. O Rumunsku, kde se v některých oblastech pořád žije tak o 100 let zpět. Film vrhne diváka přímo do děje, sežvýká ho a stejně nečekaně vyplivne zpět do reality. Skupina sociálních pracovníků skočí na lep místnímu bláznovi a vše se to zvrhne v honičku duševně chorého starého člověka po rumunských horách v době přicházající zimy. Kdybych mohl, dám 10 hvězd, protože ti, co tomuto filmu dali palec dolů, budou jednou taky staří, dementní a naserou si do plen (pokud jim je někdo dá). Amen. No a ti, co milují popcorn a hollywoodské bijáky, ať se na to nedívají, nehodnotí a nic neřeší... ()

charlosina 

všetky recenzie používateľa

Byl to zvláštní divácký zážitek. Ruku na srdce: nikdy jsem neviděla film, v němž zapadne auto, a pak zapadne zas a vlastně to je celé. Navíc se to táhne, jakoby to bylo v reálném čase. Ale jak říkám: zážitek. // Neherci jak z počátků Formana, krásné výhledy (pokud nejsme v zapadlém autě) a příběh o těch, na které všichni kašlou (a stejně tak oni na ně: "Did mayor call you yesterday?" - "yes, he did.") // Ten čas tam prostě plyne jinak. Jako v tomhle filmu. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Niekto povie, že vidlácky alebo sedlácky film, niekto slušne že rustikálny a niekto normálne že rumunský. Aspoň v tom možno film pochváliť, je taký prirodzený. O čom však bol, ani srnka netuší. Ako by sa len tak voľne točilo. bez nápadu, možno aj bez scenára. Dej takmer nulový, myšlienka žiadna a na film zabudnete sekundu po jeho odvysielaní. ()

nmafan 

všetky recenzie používateľa

Intregalde aneb sluníčkový člověk v tísni. O těch, kteří pomáhají druhým a o těch, kteří se pomáháním druhým jen živí. ()

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Tí mali teda nervy! Skoro také ako ja, že som toto dopozerala. Celý čas čakám, že sa niečo stane a stalo sa: NIČ. Blair Witch na rumunský spôsob, ale namiesto údajnej strigy stretla partička humanitárnych kreténov starého, sprostého, hluchého, slepého, ale nanešťastie nie nemého čuráka, ktorý celý čas hučí ako rádio naladené na stanicu pre idiotov. Ešte sa aj poserie! Takže zhrnutie: samé blato, samé sračky, sem-tam pahýľ, sem-tam kretén, a zapadnuté auto. A, aby som nezabudla, nejaký kôň na konci. Bodaj by ich Drakula všetkých zožral! ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama