Reklama

Reklama

Druga połowa

Trailer
Poľsko, 2021, 92 min

Hrajú:

Marianna Zydek, Maciej Musiał, Jacek Feliks Knap, Cezary Pazura, Joanna Kuberska, Piotr Rogucki, Leszek Lichota, Małgorzata Rozenek-Majdan (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Známy futbalový spravodajca, novinár a úhlavný kritik kouča poľskej reprezentácie Mateusz Ostrowski (Jacek Knap) spozná mladú, príťažlivú doktorku Magdu (Marianna Zydek), do ktorej sa zaľúbi. Keď' ju však príde vyzdvihnúť do jej domu na ich prvé rande, otvorí mu jej otec Zbigniew Biernat (Cezary Pazura), ním do krvi a morku kosti kritizovaný tréner repry. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Pecka! Výborná chémia medzi postavami a postavami a mnou všeobecne! Parádny vplyv na pozitívne vibrácie, super dialogy a i napriek, u takýchto filmoch už očakávaných, istých klišé, som sa bavil suprovo! (Jarek Kot ma na záver filmu pred zápasom v šatni totálne roz- je- bal!!! Plakal som od smiechu!) Druga połowa je romantika s morálnym posolstvom na konci a to sa mi na nej páčilo najviac. Navyše skutočnosť, že zo žiadnej z hlavných postáv neurobili tvorcovia hlupáka, či debila, iba pridáva u mňa na finálnom hodnotení. ()

TheSpearCZ 

všetky recenzie používateľa

Kýčovitá blbůstka, která ale je díky povedenému hereckému výběru koukatelná. Ono žánrové spojení fotbalu s komedií se oproti dřívějším létům už prakticky nenatáčí, takže jsem rád za každý takový přírůstek a jsem především rád, že ve výsledku na úplném konci tvůrci nešli do sebevraždy a nenatočili žádný záběr z rozhodujícího zápasu s Němci, to by totiž takřka jistě nevypadalo dobře a skončilo průserem. Tyhle sweet komedie nikdy nevyjdou z kurzu, a i když se rozhodně nejedná o žádný velkolepý a bezchybný film, tak Poláci dokáží i z něčeho takového vytvořit právě jednorázovou koukatelnou záležitost. Lepší 2* ()

Reklama

Galéria (14)

Reklama

Reklama