Reklama

Reklama

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

(seriál)
  • USA Sweet Tooth
Trailer 2
USA, (2021–2024), 20 h 12 min (Minutáž: 38–58 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Svět zpustoší obří katastrofa a Gus, napůl jelen a napůl chlapec, se přidá k partě lidí a hybridních dětí, která hledá odpovědi na svoje otázky. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Sweet Tooth: Chlapec s parožím (2021) 

Silnejsie dvojhviezdie. Prve dva diely navnadia svojou zaujimavostou, teda, ak ich hned s pocitom absurdity nezamietnete hned z kraja. Potom sa vsak vrsi jedna blbostka za druhou a stava sa z toho film pre rodiny s detmi a stagnuje sa. Az priemerne dva zaverecne diely konecne zodpovedia nejake otazky a spoja sa rozne linie pribehu. V nich vsak tvorcovia prevazne tvoria navnadu na dalsiu seriu. Pekne syte farbicky a obcas chytlavy song. Herectvo, masky a dialogy tiez v ramci rodinneho TV filmiku. Slabucke. ()

Ven z lesů (2021) (S01E01) 

Pekny farebny filter, vypravna kamera, este lepsi soundtrack. Herci uz pomenej a scenar ocakava, ze ho "zhltnete" a nespochybnite a o dialogoch pomlcim. Pokusil som sa, kedze fantasy zaner to tak trochu predpoklada :) ....viac-menej sa to podarilo, hoci s vyhradami. Pripisujem to na vrub tomu, ze tatino naivne vystaval rozpravkovy svet, plus samotna chlapcova predstavivost. Nic moc, ale dam sancu dalsiemu dielu. 45% ()

Všichni ti mrtví lidé (2021) (S01E02) 

Pobavilo. Naivny rodinny filmik s par brutalitkami, ktore na vsak na kameru neukazali. Zrejme si prideme na chut. Zrejme takychto epizodickych stretnuti bude viacej. Predstavili vsak dalsie dve postavy, ktore budu zrejme v dalsom posuvat dej. O poznanie lepsie ako prvy diel. ()

Jelení voloviny (2021) (S01E03) 

Ze sa do vlaku nenastupi, ci cesty sa rozidu, tomu nas asi vela neverilo. Som zvedavy, ci indickemu doktorovi nakoniec dorucia "srnceka" ako kandidata na "kostnu dren". :)  Nelakat sa, treba vidiet a kontext je jasny. ()

Tajná směska (2021) (S01E04) 

Hm prvy diel, pri ktorom som si prial aby som mal 6 rokov. :) Strasna blbina. Zriadenie, co tam deturecne mali by prvy pubertiak velmi rychlo "rozcupoval" uz len logickymi a drzymi otazkami....A ten tzv. "prepad"... cakam s cim vylezie typek, co vystrelil prvy..necakal som detsku jednorucnu kusu :) usmevna az trapna epizodka. ()

Jak Pába potkal Ptáče (2021) (S01E07) 

Poriadna vyprava do minulosti a vysvetlenie G.U.S-ovej minulosti a toho, kto bola Birdy. Skoda, ze sa tym zaoberala az predposledna epizoda. Asi doteraz najzaujimavejsi, najmenej detinsky, ci chaoticky diel. ()

Obr (2021) (S01E08) 

Az v zaverecnom dieli sa dej posuva vyrazne rychlejsie a zaujimavejsie ako doteraz. Ale len preto, aby nas navnadili na druhu seriu. Konecne sa mnohe paralelne rozbehnute samostatne linie pretali. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama