Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(9)

Obsahy(1)

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Zmizet beze stopy (2021) 

K par castiam som sa vyjadril po ich vzhladnuti. Inak sa vsak jedna o mierne nadpriemerny spionazny thriller so silne uletenym scenarom a takymi vztahovymi twistami, ze im pozorny divak jednoducho nemoze verit na prvu. Myslim, ze si po tomto dam tak ospevovanu Faudu a presvedcim sa, ci scenar Hit and Run nalinkovala viac-menej USA strana, alebo ta izraelska. :) Hoci je jasne, ze to odklepli jedni i druhi. I tak odporucam, je to vcelku zabavne a odsypa to. 60% Ak ste vsak "analyticky divak" ruky prec. ()

Zmizet beze stopy (2021) (E01) 

Dej prvej epizody, obzvlast zapletka so zenou a telefonatom je prakticky totozny s uvodom tohtorocneho spanielskeho serialu El inocente. Prekvapil, na turistickeho sprievodcu, nezvykly "skill" pocas prepadnutia. Zatial celkom zaujimave, avsak ked tam vidim i tajne sluzby, ci korporaty, dufam, ze to nebude rovnaky scenar, ako mnohe pred tymto. 70% ()

Láska a ztráta (2021) (E02) 

Vynasat informacie z vysetrovania a pred viacerymi kolegami ich posuvat svojmu pribuznemu....to do scenara vpisala zrejme americka strana, ci? :) Naivne. Tiez, klasicky udrziavate priatelsky kontakt s byvalou jednotkou na druhom konci sveta a kedykolvek vam splnia "nekorektnu sluzbicku" na poziadanie? Meh...priemer. ()

Přátelé a nepřátelé (2021) (E03) 

Ok, slusny diel, ktory si divaka opat "zahackuje". Boli vobec u rodiny? A co vsetok ten komparz. Hm...uvidime, ci sa jedna o kolosalny "scam", alebo to bude nejaky bullshit. Obcas naivne, ako prichod na policiu a ziadne overovanie.... ()

Vloupání (2021) (E04) 

"Vysetrovanie" v New Yourku bolo asi tak nenapadne, ako ked sa Kong stretol s Godzillou v najnovsom filme. Dost drsne s hodne "oko-putajucimi" stopami. Opat ta naivita, je mi jasne, ze scenar tejto casti zvacsej casti urcite tvorila USA strana. :) Zabavne to vsak je a splnil sa mi i predpoklad, ked vyslo najavo skutocne meno. Ale v zavere dostalo doterjasie dianie uz dost ostre kontury. Kedze sme este len v polovici serialu, som zvedavy, ci to nebude az do konca nahananie sa za "vlastnym chvostom". 60% ()

Pokrevní pouto (2021) (E05) 

Ok, napinacka, hoci opat obcas silne naivna. Ako dlho dokazu dvaja vysluzili izraelski macho-via v New Yourku zdrhat? Zrejme velmi dlho. Ale uznavam, dobre sa na to pozera a prijemne relaxuje. Tesi ma, ze si Segev-a aspon vpisali do "vyhladavacky". Aspon v tejto veci z toho nesrsi amaterizmus. ()

Schovávaná (2021) (E06) 

V metre su tiez kamery, ked niekoho hladate, zvlast, ked viete, v ktorom metre sedi. :) A spred letiska nie je teda tiez ziadny problem si auto "vypozicat" a pol-dna v nom niekoho sledovat...!? Biedna tajna sluzba, ked vas zatial nevysleduje... heh. Ale akcia paradna "o tom zadna". Revenge motiv mozem. 70% ()

Balík (2021) (E07) 

Konecne..uz som myslel, ze pozna New York lepsie ako strazcovia zakona a bude ako Arsene Lupin, ze zakazdym zduchne. Zacinam mat obavu, ze to pribeh nerozpletie koncom prvej serie. Dufam, ze sa mylim. ()

Příběh z basy (2021) (E08) 

Dovysvetlili a predostreli scenar, preco sa stalo, co sa stalo. Ano, undecover agent je very catchy tema, kedy divak mnoho veci prepaci a jednoducho im z dovodu atraktivity uveri. Mna vsak motivy a predostierane vztahy az tak nepresvedcili. Inak, verite spolupraci Tali a "byvaleho"? wtf?! Nadpriemer s vyhradami. ()

Reklama

Reklama