Reklama

Reklama

Carnaval

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Influenctka Nina (Giovana Cordeiro) je podvedená priateľom, použije teda svoje konexie a odchádza na karneval do Salvadora aj so svojimi troma najlepšími kamarátkami. Kým Nina zbiera lajky selfies na svojom Instagrame so spevákom Fredom, jej kamarátky sa zabávajú v baroch. Tak je zahľadená do seba, že ich pomaly stráca. Dokáže si udržať priateľstvo alebo je jej prednejšia sociálna sieť? (Mikecat)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý dýcha falošou. Chce síce priniesť posolstvo, že život nie je o lajkoch a popularite, ale že pravé priateľstvo je viac, no na druhej strane robí všetko pre to, aby ukázal pravý opak. 4 blbky prenasledujú nejakú Luanu, super krásnu a vplyvnú instagramovú dievčinu, ktorá sa inak v skutočnosti volá Flavia Pavanelli a na instragrame má cez 18 miliónov sledujúcich oviec, čiže nikoho nehrá, ona naozaj tou prázdnou influencerkou je. Netflix nám nezabudne pripomenúť, aká cool je tato žena – je feministka, veganka a LGBT propagátorka. No čo viac by si už človek mohol priať? Dokonalosť sama. Väčšinu času filmu je spojené s nekonečným žúrovaním, tancovačkami v bikinách, ženskými výkrikmi šťastia a nadmernými bozkávačkami, v ktorých bezkonkurenčne vytŕčala jedna z nich, tá s výrazom ropuchy. Proste uvoľnený život ako sa len dá a toto sa tu prezentuje ako vrchol, čo sa dá v živote dosiahnuť, no na konci pridajú aj takú morálnu štipku o priateľstve, len aby sa nepovedalo. ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

4 mladé kočky sa radujú a skáču v objatí, čaká ich slávny karneval v exotickom Salvadore. Komédia to nieje, až na pár úsmevných momentov. Príbeh je viac zameraný na hodnoty, a nebezpečenstvo alkoholu, lipnuti na sebe a sociálnej sieti, kde hlavná hrdinka Nina iba sleduje koľko má sledovatelov a zabúda na kamarátky. Erotickú scénu tu nenájdeme, ale bozkávačky sú naozaj vášnivé ako aj dievčatá v sexi kanevalovych prevlekoch. "Polož to, ja život nenahrávam, ja ho žijem!".ws ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama