Reklama

Reklama

VOD (1)

Vychovatel a jeho chráněnci mají v plánu získat peníze na záchranu svého sirotčince tím, že vyhrají rybářskou soutěž. A tak vezmou do party vysloužilého kapitána. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (27)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Za chvilku víte na 100 % o čem to bude a jak to skončí. A přesně takhle to je. Rodinná trochu dramatická, občas usměvavá sympatická záležitost, ke který mě přivedlo jméno Dennise Quaida. Není to vyloženě špatný, ale rozhodně nečekejte nějaké veledílo. Je to prostě jednohubka, která, pokud jí přijmete, vám bude chutnat. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

True-based film od Netflixu nie je úplne beznádejný, ale vo svojom žánru sa spíš jedná o tuctovú záležitosť. Príbeh z reálneho života – kedysi nie príliš anjelský Hector, spoločne so svojou priateľkou, sa stará o deti, ktoré z rôznych dôvodov sa dostali na ulicu. Nemajú však peniaze, dlhy o to viac, a jedinou možnosťou je vyhrať rybársku súťaž s veľkou dotovanou výhrou. Nie sú rybári a preto sa „spoja“ so starým kapitánom, ktorý súťaž kedysi vyhral dvakrát za sebou, aby dosiahli (na začiatku nie spoločný) cieľ. Režisér ako aj herci sa snažia, ale film sa nedarí dostať z úrovne „priemer“ o niečo vyššie. Všetko má svoj klasický a známy priebeh, niektoré odbočky (napr. pokušenie Hectora alebo jeho nočné mory) nie vždy sú dotiahnuté do konca. Film má v sebe určité odkazy, ale tie nie sú dostatočne zdôraznené. Záver je pomerne plochý a určite by zaslúžil väčšiu pozornosť (autentické fotky nie vždy vedia zaručiť uspokojenie). Z hereckej stránky film drží dohromady vo vedľajšej roli figurujúci veterán Dennis Quaid. Pre neho venujem tretiu hviezdu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Dobře natočeno, kritika mexického stavu jasná, víra, že občas chodí štěstí dokola se tam padne na hodného měla přiblížit jakýsi snad skutečný příběh. Proč ne. Řemeslně zvládnuté, výsledek očekávaný, postavy možná až příliš černobíle pojaté. Za ten optimismus 3 hvězdy, děti do 13 a půl mají film i na druhé kouknutí. ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Bohuzial to opat hromada ludi nepochopila, ale filmu to nijak neuskodi, lebo: kto pochopi, pochopi 😁! Keby na scenu pridali cernosske lezby, zozalo by to iste lepsie score, no ale takto ide "len" o ludi, ktori okrem viery nic nemaju, no a ze Boh tymto najmensim zehna, to svet pocut nechce. Ale zehna, chvala Bohu, jak povie klasik! 5* za velmi uprimnu a nesprasenu spravu, ze viera nielen hory ale aj miliony prenasa ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Standardní film dle skutečný události, takže pro mě divácky nepříliš zajímavej (aneb správně vyhrocená a filmově přepálená scéna občas přijde vhod). Nějaká ta životní pravda nebo poselství bijáku však byly vcelku fajn. Jenže to může víc oslovit spíš adolescentní diváky než dospělejší publikum. Špatnej film to neni a třeba casting byl celkově fajn (včetně dětskejch rolí), ale já očekával, že se budu víc bavit než nudit, dvě hodně silný hvězdy. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama