Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindsey Johnsonová, manažerka akvizic hotelového řetězce, se vydává do městečka na irském pobřeží. Chce tam koupit pozemek, na němž stojí starobylý hrad. Jakmile se však ocitne na místě, irská krev a náklonnost k Brennanu O'Brienovi, členu městské rady, postupně změní její plány... (HBO Max)

Recenzie (7)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

HEREČKA SWISHER ANI NÁZNAKEM NEOPLÝVALA VE FILMU IRSKOU KRVÍ.Prostě jako herečka žila roky v amerických filmových manýrech.Ukvikaná ,infantilní ,namachrovaná: jakože vypadám dobře???A bylo z ní zmatené i to irské křoví co učinkovalo s ní.To má Spojené království za brexit?! ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"As Luck Would Have It" dávam pár plusových bodov za fakt, že sa ako Hallmark film snažil vybočiť z klasických klišé a priniesť niečo viac neopozerané. A sem-tam dokáže priniesť film aj nejaký humor, nejaké prekvapenia a pár celkom schopných momentov. Okrem toho herci sú okey, atmosféra toho "matchmaking festivalu" je príjemná a na film sa pozerá celkom fajn. Možno budete mať momentky, kedy pri tom vypnete, no minimálne oceňujem skutočnosť, že sme sa nedočkali všetkých klasických romantických klišé, na ktoré som už zvyknutý. Vždy mám pocit, že Hallmark ich prinesie napriek tomu, že sú už dnes vysoko otravné, no občas motyka vystrelí a prinesú aj niečo iné, čo trošku tieto stereotypy búra. A za to film trošku oceňujem. Na TV pomery, dosť dobré. Hodnotenie: B ()

elizabeth_ba 

všetky recenzie používateľa

Spíš je to na tři a půl hvězdičky, ale dlouho jsem neviděla nic romantického, pro Irsko mám slabost, pro irskou whiskey jakbysmet a příjemně se mi u toho odpočívalo... Tak jsem se rozhodla zaokrouhlit hodnocení nahoru a trochu zde pozvednout procenta. ()

Galéria (71)

Reklama

Reklama