Reklama

Reklama

Schodisko

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

Tvorcovia:

Antonio Campos

Hrajú:

Colin Firth, Toni Collette, Sophie Turner, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt, Parker Posey, Josh Drennen, Michael Stuhlbarg, Dane DeHaan, Odessa Young (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami sleduje osudy rodiny Michaela Petersona zo Severnej Karolíny a podozrivé okolnosti okolo úmrtia jeho manželky Kathleen Petersonovej. (HBO Max)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (2)

Schodisko (2022) 

Za vyše 8 hodín materiálu sme sa dozvedeli všetko o sexuálnych eskapádách pána Petersona a jeho detí, pomaly každá piata postava je už "kvír", teda psychicky nemocná, ale na konci zistíme, že mi stačil na to všetko článok z wikipedie, aby som sa nedozvedel ani hovno. Niekoľko navrhovaných alternatív vo filme bolo trocha mätúcich, ale ešte chaotickejšie bolo to skákanie v čase, kedy vizuálne niektoré postavy proste vizáž nemenia. Zo vzniknutého materiálu by pokojne mohol vzniknúť jeden dlhší film, veľká časť príbehu je hluchota bez významu k hlavnej linke. Pre potenciálnych divákov tak ostáva len malé varovanie a možno jedna mala návnada: Odpovedí sa síce nedočkáte, ale za to uvidíte Firtha ľúbezne natriasať chlapom vtákmi a dokonca aj lízať rekty! ()

Pokrytec s velkým P (2022) (E03) odpad!

Myslel som, že sledujem krimi sériu o záhadnom úmrtí a nie  historky Collina Prda, ako honí vtáka chlapovi alebo líže konečník šerednej manželke. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama