Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti svojho otca vidí dvadsaťročný spisovateľ svoj sen presťahovať sa do Paríža ohrozený, keď je nútený dočasne prijať svoju divoko nepredvídateľnú, duševne chorú sestru. (dixx)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý námet, ktorý rozhodne lákal na potenciálne pozoruhodnú zápletku. Ale v konečnom dôsledku, akosi ma to napokon nezaujalo a prišlo mi to pomerne fádne a zápletka by sa dala charakterizovať ako "slepá ulica". V podstate sa to celý čas motalo v tej istej zápletke a dileme, akurát v jemných obmenách, ktoré vyplývali zo Cindynho aktuálneho duševného stavu. Určite som čakal niečo oveľa lepšie, zaujímavejšie a dramatickejšie. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ja síce v rodine schizofrenika nemám, no asi môžem povedať, že som si sledovanie filmu celkom užil. Ale pravdou je, že spracovanie tomu dosť uberá body. Myslím si, že najlepší element na "Broken Diamonds" je jeho myšlienka. Scottove pochopenie, že v jadre sú spolu s Cindy obaja zlomení, no obaja z iných dôvodov. Kým ona je psychicky chorá, on vnútorne trpí spolu s ňou. No jeho problémy sú úplne iné. Ale v jadre človek nemusí mať psychickú chorobu, aby potreboval pomoc. To je podľa mňa uchopené správne a je to niečo, čo si z filmu  môžeme ako diváci odniesť. Takže za to majú Peter Sattler a Steve Waverly odo mňa pochvalu. Ostatné však nejako výrazne už nezaujme. Mám rád Lolu Kirke, no vnútorne som akosi prišiel k pocitu, že od "Mistress America" nemala rolu, kde by mohla nejako výraznejšie zažiariť. A hoci toto pôsobilo ako niečo na ten spôsob, tak jej výkon je funkčný, ale neviem či si Cindy nejako výrazne aj po rokoch zapamätám. Jej brat dokopy pôsobí ako postava, ktoré sme videli miliónkrát a vieme ako to celé pôjde. Ako to začne, kde to vyvrcholí, a dokonca aj ako to s ním dopadne. A na konci si uvedomíte, že ste mali kompletnú pravdu. Ostatné postavy sú tu len na chvíľu a nevedia tomu moc pridať. S výnimkou terapeutky Cindy. To je zaujímavá postava, ktorá práve podáva spomínaný odkaz filmu. V jadre je to asi dobrý film, no čakal som, že ma chytí viac. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Reklama

Reklama