Reklama

Reklama

Epizódy(3)

Recenzie používateľa javlapippi k tomuto seriálu (3)

Příběh ženy, která milovala lidi (1982) (E01) 

Zakríknutá postaršia účtovníčka doháňa nedostatky v oblasti medziľudských vzťahov zaujímavými finančnými ponukami, bohužiaľ nie zo svojho. Kriminálno-psychologická inscenácia s vynikajúcou Danou Medřickou. ()

Příběh muže, který miloval svou ženu (1982) (E02) 

Staré dobré viacgeneračné spolužitie, ako len dokáže obohatiť naše životy. Konkrétne hlavný hrdina tejto inscenácie vďaka svokre v spoločnej domácnosti viac cestuje, spoznáva nových ľudí a ochutnáva veľa nápojov. Nakoniec od samej radosti volí veľmi radikálne riešenie. Ďalšia podarená psychologická inscenácia ponúka veľmi dobrého Petra Pelzra v hlavnej úlohe, zaujímavý formát s výpoveďami z výsluchov a pripomenutie, ako to chodilo ohľadom bytovej otázky. ()

Příběh chlapce, který miloval svou práci (1982) (E03) 

Záverečná moralitka, v ktorej hlavný hrdina zmietajúci sa medzi vlastnou túžbou manuálne pracovať a prianím matky, aby študoval na vysokej škole, neváha dať sa na cestu zločinu. Pekné je porovnanie rodinných pomerov, kde náš remesla chtivý geroj pochádza z rodiny intelektuálskej, zatiaľ čo jeho vyvolená vysokoškolská študentka z rodiny robotníckej. Okolo toho kopa rečí o tom, ako sa kto kedy nesprávne rozhodol, aké to malo na jeho život dôsledky a prečo je lepšia tlačenka s pivom než honosná hostina. Pobavilo. ()

Reklama

Reklama