Reklama

Reklama

Porota

  • Česko Porota (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Skvelá dráma podľa autora knižných bestsellerov Johna Grishama (Firma, Prípad Pelikán) nás privádza na mimoriadne dôležitý súdny proces, kde ide okrem spravodlivosti aj o veľké peniaze. Práve tu a práve teraz sa rozhodne o budúcnosti zbraní. A zbrane, to sú nekonečné zisky. Wendell Rohr by pre spravodlivosť urobil čokoľvek. Tento mimoriadne bystrý právnik sa aj preto nechal najať vdovou, aby zažaloval zbrojárske firmy za voľný predaj zbraní. Dátum prvého pojednávania je už vytýčený a okrem Rohra sa na kľúčový proces pripravuje aj konzultant zbrojárskeho trustu Rankin Fitch a porotca Nick Easter so svojou priateľkou Marlee. Rozhodnutie poroty bude mať bezprecedentné následky. Kto presvedčí porotu, ten vyhrá... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (272)

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Filmy z právnického prostředí miluju. Např. Pár správných chlapů bych s přehledem dal do své TOP 20. A tento film je tomu podobný. Do poslední chvíle nevíte, na čem jste. Posledních 10 minut je opravdu hodně nervy drásajících. Sice tento film nestavím na úroveň chlapů, ale přesto jsem se hodně pobavil. Za mě zaokrouhluji nahoru, hlavně kvůli Hackmanovi a Weisz. ()

zablaga 

všetky recenzie používateľa

Milujem filmy z prostredia súdneho pojednávania, mňa to príjemne prekvapilo hneď na prvýkrát som bola napätá až do konca a aj rozuzlenie bolo super a k tomu ešte Rachel Weisz, hmmm:) John Cusack, nebol nič moc..ako obvykle- všade vyhúkaný...(Je mi nesympatický, to je subjektívne). Tiež som prečítala knihu, podľa ktorej sa to točilo..no film mi prišiel zaujímavejší, mal akýsi šmrnc:) Určite môj obľúbenec:) ()

Reklama

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.1/10] | me: Veľmi zaujímavý nápad, vynikajúce obsadenie, dobre herecké prevedenie ale stále len rozprávka. Film sa zaujimavo rozbieha, definuje motívy, nápad, princípy, avšak potom sa už v rámci thrilleru dostáva o krok ďalej až za hranice reálnosti, kde možné súvislosti a kroky pôsoboia príliš akčne a neuveriteľne. Je to škoda, pretože film sa zmení v rozprávku na dobrých a zlých a tak strati ten ozajstný náboj vyplývajúci z očakávaní toho čo sa stane. Škoda, pretože to cele vyzeralo veľmi napínavo a sľubne a zrazu sa to ozajstné filmové napätie zmenilo v niečo iné, niečo nie už také napínavé, predpovedateľné a hollywoodske. Celkovo dobré tempo, nemuselo to ale prejsť až v takú krásnu rozprávku. 3 a pol * ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Žalovat zbrojovku za to, že někdo s její zbraní zabil člověka, je možné jen v USA. Aby divák neměl tak jednoduchou volbu, tak ti, kdo se o to pokoušejí, jsou klaďasové. Pak tu máme manipulátory číslo jedna, manipulátory číslo dva a k tomu fakt, že výrobci zbraní nemají dobré renomé. Ale podstatná je manipulace – ukázka toho, že americký soudní systém reprezentovaný porotou není zárukou objektivity. Příjemně strávěný večer s nečekaně odlehčeným filmem. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 6 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 8 ()

T2 

všetky recenzie používateľa

V celku zaujímavo vykreslené súdne pojednávanie, spracované dosť klišovito ale aspoň to nenudí a má to spád. Herecké obsadenie filmu dosť pomáha aby nespadol úplne do nejakého planého sentimentu. presnejšie hodnotenie je 70% ║Rozpočet$60milionovTržby USA $49,443,628Tržby Celosvetovo $80,154,140 ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (14)

Reklama

Reklama