Reklama

Reklama

Ninja Korytnačky 2

  • Česko Želvy Ninja 2 (viac)
Trailer 6

Nepriateľ korytnačiek číslo jeden, krutý Asiat prezývaný Trhač, práve zdrhol z vezenia, kde mal dosť času na to, aby vymyslel plán, ktorým by so zelenými mutantmi zrovnal skóre (práve oni sa veľkou mierou podieľali na jeho zatknutí). Kvôli jeho realizácii sa spoja so šialeným vedcom Baxterem Stockmanem, ktorý vyvinul špeciálny mutagén schopný premeniť človeka na zviera. Prvými dvoma pokusnými králikmi sa stanú Bebop a Rocksteady. Predtým boli dvomi ošklivými chlapmi, teraz sú z nich ohavný kanec a škaredý nosorožec. Obaja sa samozrejme okamžite pustia po stope korytnačiek, ktoré im idú naproti, pretože: „Keď môže tá látka premeniť ľudí na zvieratá, prečo by nemohla zvieratá premeniť na ľudí?" Čoskoro ale majú korytnačky úplne iné starosti, pretože do zástupu nepriateľov sa pridá zástupca veľmi naštvanej mimozemskej civilizácie, ktorý si hovorí Krang. V boji proti zlu sa na stranu zelených korytnačiek postaví aj osvedčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, ktorý to s hokejkou a pukem vie. Na rozdiel od hokejistov Casey netriafa do bránky, ale do ľudí. Bude to bitka, akú svet nevidel. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 6

Recenzie (340)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Začalo to dobre. Atmosféra New Yorku sa dala krájať, akcia vyslobodenia Trhača bola napínavá, občas potešil fór a celkovo to pôsobilo dospelejším dojmom. Akonáhle sa však z dvoch nebezpečných zločincov stali infantilné zvieratá ako z animáku pre najmenších, všetko sa nepochopiteľne otočilo a dvojka Nindžákov stratila zrazu svoju tvár. Chvíľami (zase) Transformers v kombinácii s Avengers - finále, kde všetko prebiehalo tak hladko, až divák stratil akýkoľvek strach o to, že by snáď niekde mohla čakať nejaká nečakaná nástraha, ktorú treba vyriešiť. Niežeby som očakával od podobného dielka logiku, ale keď takýto CGI humbuk nevyvoláva emócie a starosť o hrdinov a aj ten humor bol ďaleko lepší v prvej polovici, nemôžem ohodnotiť vyššie. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pridám sa k valnej väčšine komentujúcich a napíšem, že táto časť sa od tej prvej vôbec nelíši. Nejaká ta turbulentná digitálna akcia ( všetkým fanúšikom Korytnačiek sa pri nej proste splnili detské sny ), hlášky a Megan, ktorá je ( zatiaľ ) jednou z dokonalých príkladov ,,chicks,,. Príchod arcizloducha Kranga situáciu rozhodne vylepšuje a spolu so Shredderom, Bebopom a Rocksteadym sme sa konečne dočkali kultovej štvorice záporákov. Nieje to vydarený film a nebyť titulných hrdinov ( obľúbencom môjho školou povinného veku ) hodnotenie je nižšie. Veľa v tomto zohráva nostalgia. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Určite lepšie ako jednotka a to najmä pre prítomnosť klasických postáv ako Rocksteady, Beebop, Casey Jones, či Krang (na druhej strane Shredder si nasadí masku až v závere). Stále je to ale čo sa týka estetiky úplne mimo, všetky postavy sú nechutne nadizajnované a chýba tomu komediálna chémia, ktorú mali medzi sebou postavy v seriáli (napr. dynamika medzi Krangom a Shredderom). ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Pro mě nejhorší film roku!!!! Obrovský zklamání! Jestli mě v jedničce chyběl Krang, prase a nosorožec, tak po dvojce říkám, že jsem se kurevsky uklepl na klávesnici a nic jsem tam neťukal. Jednička je oproti téhle sračce na úrovni! První polovina filmu dobrá, zbytek extra shit! Přemaštěný, přeplácaný, přesraný všemožnejma barvičkama, šílený a katastrofální!!!! Hnus! Říkal jsem si, dobře je to pro děcka, klučíky a malý rváče.... Ne ne! Toto nemůže bavit ani je... Toto nejsou Želvy ninja!!! To je jejich urážka!!! 25% ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Želvy Ninja jsou zase zpátky. Přišlo mi to lepší než 1. Tentokrát mají proti sobe nového nepřítele a nezachraňují jenom New York, ale celou Zemi. Díky mutantům Rocksteadymu a Bebopovi je akce hned zajímavější. I když možná je tam až moc těch zpomalovaček. Efekty jsou opět skvělé, prostě zábava pro děti. Nesmí se u toho moc přemýšlet. Megan Fox jako April O'Neil je sexy jako vždy. Potěšila mě i přítomnost Stephena Amella v roli Caseyho Jonese. Škoda jen, že nedostal víc prostoru. O produkci se opět postaral Michael Bay. Jsem zvědavý, jestli bude další díl. "Co by udělal Vin Diesel?" :D ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy želváci střílejí po Vernonovi (Will Arnett) z foukačky, je jasně vidět, že k nim stojí zády. Ale i přes to má Vernon kuličku po prvním zasáhnou nalepenou pod pravým okem a po druhém zásahu na čele. (Karn)

Reklama

Reklama