Reklama

Reklama

StrachBodkaCom

  • Česko Strach.com (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (73)

woody odpad!

všetky recenzie používateľa

Naivní a hloupoučká vykrádačka Kruhu.Potěší pouze cameo Udo Kiera a celkem obstojné triky.Ale ten sadistický vrah v teplárensé věži- už dlouho jsem se tak od srdce nenasmál (obzvláště když cituje Stalina, to jsem byl u vytržení z toho co scénárista dovede napsat a režisér zfilmovat). Se někdy sám sobě divím nad čím ztrácím čas ... ()

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Mizerný hororový blábol, ktorý sa tvári príliš vážne a v skutočnosti je príliš k smiechu, v prípade hororového fanúšika ako som ja až k plaču. Napriek zaujímavému hereckému obsadeniu (Natasha McElhone, Stephen Rea) som sa dočkal neskutočného paskvilu, pri ktorom prakticky nič nefunguje. Príbeh, atmosféra, napätie, ba dokonca ani herci, nič z toho. Tá jedna hviezdička čisto z milosrdenstva, a keď už tak jedine pre vizuálnu stránku. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keď človek nemá do čoho "pichnúť" a prepadne ho nuda, siahne aj na dno filmovej tvorby, aby vyplnil svoj drahocenný čas snímkami, ktoré by v iných prípadoch, len ťažko dostali priestor. Je "Strach.com" vykrádačkou "USA Ringu"? Áno! Naženie vám "Strach.com" strach? Určite nie! Je "Strach.com" tragický thrillero-horror? Určite NIE! Záleží len na tom, či sa dokážete od "originálu" odosobniť, aby vás potom ta "kopírkovosť" viac menej nepohltila, pričom najlepším liekom na obdobnú diagnózu je ČAS. No a keďže ten, v tomto prípade, vzhľadom k odstupu od "prvotiny", hral v môj prospech, je moja spokojnosť po prižmúrení jedného oka na úrovni priemeru - 55% ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Velice špatné kopírování kruhu, ani jedna "lekačka" se nepovedla, většinou je scénář neuvěřitelně okatý, že jsem se většinou pousmál, když jsem zachytil záměry autorů. Bez napětí, bez výraznějších hereckých výkonů a trošku slušné efekty. No, jsem rád, že jsem nudou neusnul a tak hodnotím 0,5 hvězdičky... ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Keby som pod položkou režisér spatril meno Uwe Boll, vôbec by ma to neprekvapilo. Akási počítačová verzia 'Kruhu' sa absolútne nepodarila a Stephen Dorff po takýchto sračkách (+Alone In The Dark) už ťažko dostane nejakú slušnú rolu. Čudujem sa, že takúto sračku vôbec vypustia do sveta. 15%. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (3)

  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)
  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)

Reklama

Reklama