Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (Netflix)

Recenzie používateľa gggggg k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2021) (S01) 

Pozerať sa to dá, ale je to typický Netflix seriál. Len Netflix dokáže natiahnuť 200 minút na 400. Neskutočne veľa opakujúcich sa scén, skákanie hore-dole medzi scénami, proste jedným slovom chaos. Síce sa v seriáli rieši vražda, ktorá je hlavným bodom, od štvrtého dielu sa s toho stáva telenovela, kde sa rieši len kto s kým chrápe a vražda je v úzadí. A keď sa máme dočkať rozuzlenia prvej série, tak nám to kompetentní totálne pokazili tým, že pridali nezmyselné scény a nechali si otvorené vrátka k ďalším sériám. Ešte uvidím, či nájdem odvahu pokračovať v pozeraní tohto seriálu. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Druhá séria ma celkom prekvapila. Prvé dve epizódy sme mali možnosť vidieť to čo už 10 krát v sérii prvej, avšak potom sa scény prestali toľko opakovať, dej sa rýchlejšie posúval, nemalo to ani taký telenovelový nádych, ale skôr thrillerový. Dejovo nám tvorcovia vyvrátili záver prvej série, ale druhá sa vyvrátiť nedá a zase si nechali tie vrátka a celé to na konci posrali. Takéto naťahovanie deja a blbnutie diváka by im mali zatrhnúť. ()

Série 3 (2022) (S03) odpad!

Absolútne všetko zle. Tretia séria je chvalabohu posledná. Bola chyba toto začať pozerať, ešte horšia v tom pokračovať a najhoršia to dopozerať. Dlho sa budem kajať za to, čo som spáchal voči sebe samému. ()

Súvisiace novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (viac)

Reklama

Reklama