Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (11)

Mira Mira (2021) 

Crypt TV cez Facebook watch priniesol rozšírenú verziu krátkometrážneho filmu z roku 20418 Mira Mira. Dalo by sa povedať že sa jedná o celovečerný film (10 epizód po cca 10 minút) rozdelených do tohto formátu prispôsobeného pre sociálne siete. Rozhodne by sa mi nechcelo každý týžde§ čakať na novú epizódu, takto v jednom slede to má v§čšie čaro. Circa 3,7 miliónov zhliadnutí u jednotlivých epizód dýva tušiť že si svojich fanúšikov séria našla, pochopiteľne sa nevyhla slabším epizódam ale celkovo by ako celovečerný film nevyznela úplne zle, najmä vďaka skvelej herečke ktorá stvárnila Lizzie. Môj skromný odhad je že na tunajšej databáze by sa to mohlo pohybovať niekde okolo 55%, na imdb séria má 7,5/10. ()

Black Blood (2021) (E01) 

Po otcovej smrti sa sestry Jo a Lizzie vracajú spolu s matkou do zimného sídla ich otca a prvé nezhody medzi sestrami, ktoré sa navzájom už dávno odcudzili nenechajú na seba dlho čakať... ()

The Hand in the Glass (2021) (E02) 

Lizzie sa kúpe a Jo rozbieha párty...áno po smrti svojho otca rozbieha párty s priateľmi a so svojim, pochopiteľne kakaovým, priateľom. Predstavte si ten hnus ak by na Facebooku niekto uverejnil fotku so svojim priateľom/priateľkou rovnakej farby pleti... ()

Blood and Tar (2021) (E03) 

Lizzie si poraní ruku a jej mama má obavy že si zranenie spôsobila sama nakoľko sa ťažko vyrovnáva so smrťou svojho otca a pravý dôvod, prečo zranenie utrpela nedokáže Lizzie povedať ani svojej sestre Jo... ()

The Cracks Are Showing (2021) (E04) 

Lizzie sa pokúša zviesť (možno by som mal napísať skôr zjesť) jedného z kamarátov jej sestry Jo a teta sa jej pýta čo to do nej vošlo (práve za túto otázku jedna * navyše)...po slabšom rozbehu sme sa konečne niekam posunuli. ()

In New Skin (2021) (E05) 

Lizzie sa konečne podarí "zblížiť sa" s Travisom...tak nejako mi uniká zmysel zrkadla v stodole, na dokreslenie príbehu nebolo zlé, ale zrkadlo v stodole?... ()

Break the Glass (2021) (E06) 

Mama s Jo objavia telo v kúpeľni a zistia že Lizzie asi naozaj nie je vo svojej koži... ()

Run While You Can (2021) (E07) 

Vďaka odkazu na opačnej strane zrkadla sa podarí mame a Jo zistiť čo sa stalo s Lizzie a rozhodnú sa jej pomôcť v dome zatiaľčo ich kamarátka odchádza privolať políciu...z pre mňa nepochopiteľného dôvodu na Facebook watch siedma epizóda chýba, respektíve ju Facebook neponúkol. Nijako to nesúvisí s tým aby ste museli zájsť na stránku Crypt TV a vyhľadať si epizódu tam aby Vás opôť nasmerovali na Fasabuk a mohli ponúknuž predsa len a dve tri reklamičky navyše... ()

Shattered Glass (2021) (E08) 

Pokus priateľky Jo zohnať pomoc vonku skončí neúspechom a tak sa rozhodne ukryť v bezpečí domu. Teda skôr v nebezpečí... ()

Unbreakable (2021) (E09) 

Mama sa snaží nájsť v Lizzie aspoň náznak svojej dcéry a získať tak čas pre Jo a jej priateľov... ()

The Lights Go Out (2021) (E10) 

Jo a Lizzie sa spolu postavia zoči voči Mire...myslím si že nielen m§a, ale aj ostatných 0 ľudí ktorí to na čsfd hodnotili záver prekvapil...trochu ironický komentár, ako je u m§a zvykom, epizóda má na Facebook watch cca 3.7 milióńov zhliadnutí, čo rozhodne nie sú zle čísla. ()

Reklama

Reklama