Reklama

Reklama

Neviditeľný muž

(seriál)
  • Česko Neviditelný (viac)
USA, (2000–2002), 33 h 32 min (Minutáž: 43–120 min)

Predloha:

H.G. Wells (kniha)

Hrajú:

Vincent Ventresca, Paul Ben-Victor, Shannon Kenny, Eddie Jones, Michael McCafferty, Brandy Ledford, Spencer Garrett, Idalis DeLeón (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(45)

Obsahy(1)

Fawkes a Hobbes dostanú za úlohu vyšetriť krádež jedného prístroja v Mayerovej nadácii, najväčšej továrni na mozgy v krajine. Riaditeľ chce, aby vyšetrovanie bolo tajné, lebo má podozrenie, že to urobil niekto zvnútra. Prístroj má vedkyňa, ktorá ho vymyslela, ale ešte ho potrebuje otestovať. Týmto prístrojom by dokázala vedkyňa vybrať Darienovi z hlavy žľazu, ale vláda, ktorá naň dala peniaze, ho chce späť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa JohnnyD k tomuto seriálu (2)

Neviditeľný muž (2000) 

Jeden z najgeniálnejších underground seriálov všetkých čias, jedna škoda, že ho stopli, časom by bol určite kultom ako Buffy. Skvelí herci (na čele s cool Vantrescom), výborné príbehy a hlavne HUMOR. Nenútený, prirodzený cool humor, mnohé hlášky by kľudne položili na kolená aj Spikea z Buffy. Celá "mytológia" seriálu je veľmi dobre nastavená, hlavne celé pozadie okolo "nadácie", charaktery postáv a prepletené udalosti sú tak vynikajúco vybudované, že dokázali do posledných dielov živiť humorom a napätím celý seriál. Veľký zaprášený zabudnutý klenot. ()

Pilot (2000) (S01E01) 

Pilot k jednému z najúžasnejších seriálov ukázal vysoko položenú latku, ale seriálová genialita je len naznačená a rozvinutá až v nasledujúcich dieloch. Tu sa to začalo. ()

Reklama

Reklama