Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jess (Sarah Drew), koncertní houslistka, kterou už hraní na housle nebaví, jede na vystoupení do Vídně. Tam najde inspiraci, která jí chyběla, a novou lásku. (tribican)

Recenzie (2)

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Šup šup – toto prosíme rýchlo zakúpiť a nadabovať! Je to perla medzi priemernými vianočnými tv filmami. Plus k tomu vianočná Viedeň, ktorú my tu v SR a ČR dobre poznáme a milujeme. Plus príbeh zo Sound of Music sa podarilo pekne pretlmočiť do súčasnosti a naladiť do vianočnej atmosféry. Kto ste čítali aj knihu od barónky von Trappovej – tak viete, že si kapitánovo srdce a vôbec celú rodinku získala práve počas príprav na Vianoce. A Brennan Elliot výborne vyzreto zahral „kapitána von Trappa“ - zmietaného chladom, strachom, žiaľom... Veľký potlesk pre Hallmark! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Christmas In Vienna" pokračuje vo filmovej sérii vianočných filmov od Hallmark Channel. A úprimne poviem, že po tom aké filmy zatiaľ majú na svojom konte, tento hodnotím ako jeden z ich najlepších. Nie je to opäť veľmi originálne, nemá to originálne postavy a dokopy vieme všetko čo sa stane, no má to v sebe príjemný vianočný šarm. Začnem pozitívami. Viedeň je skvelou lokalitou a dokážu priniesť asi oveľa krajšiu vianočnú atmosféru ako New York alebo Washington a podobné mesta. Je to asi tou históriou a architektúrou. Pôsobí veľmi veľkolepo. A dokonca tu budeme mať aj malú historickú tour, takže je super, že sa dočkáme aj toho. Hlavná hrdinka Jess je podľa mňa celkom dobrá. Celkom som spokojný s jej vlastnou príbehovou líniou ako sa opäť snaží nájsť lásku k hudbe. Markové decká sú celkom zlaté a dobre sa na ne pozerá. Dokonca ani tie výkony nie sú najhoršie. Jessina kamoška Tori je mi veľmi sympatická a jej romantická linka funguje. Problém filmu je však Mark samotný. Kým Jess má celkom dobrú príbehovú líniu, tak jeho je vysoko nezaujímavá a dokopy film len spomaľuje. Okrem toho chémia medzi našou dvojicou je okey, no ich láska dokopy nejako nevie preraziť. Pretože vzniká z úplne nesprávnych dôvodov. Každopádne všetko okolo je pre mňa príjemné na pozeranie a bavilo ma. Pre fanúšikov TV Vianoce odporúčam. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama