Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica Lew (Katrina Law) bola lojálnou asistentkou svojmu zamestnávateľovi, Charlesovi Darlingtonovi (Steve Bacic), no po získaní diplomu z práva je pripravená pracovať v jeho firme ako právnička. Predtým než to spraví, sa Jessica ponúkne, že mu postráži osirelé netere a synovca, ktorí prídu na sviatky z Austrálie pred tým, ako začnú chodiť do novej školy. Keď sa vráti Charlesov mladší šarmantný a slobodný brat Max (Carlo Marks) domov na Vianoce, Jessica sa s ním spojí a spoločne pre súrodencov zorganizujú zábavný sviatočný pobyt. Počas toho sa zblížia navzájom, ale aj s deťmi. Kým si Jessica aj Max mysleli, že vedia, čo od života chcú, ocitajú sa zrazu v situácii, kedy prehodnocujú, čo ich urobí naozaj šťastnými. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Neviem, neviem, či je to legálne, spraviť zo všetkých postáv sirôtky a dlhodobo smútiacich a potom z diváčky žmýkať slzy do vreckovky. Ale – rozprávka to bola krásna: v štýle „Slečny na hlídání“. Hrejivá a inšpiratívna. Každý si (nielen) na Vianoce zaslúži byť s niekým milovaným a milujúcim. A to prajem všetkým nám! ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Předvídatelné, ale milé. Hodně pomáhají ty děti, skutečnost, že se tam neřeší "komunita" a lesby se jenom mihnou. Příběh je lehce dramatizován tajnou láskou a přiznejme si, že 37 let a 40 let je románek méně romantický, než by bylo dobré. 50%. Z poslední vánoční nabídky to patří mezi to lepší. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Christmas With The Darlings" je dokopy len okey film. Neviem ani čo viac o ňom napísať. Postavy sú okey, príbeh je okey, atmosféra je okey, proste dokopy ma film v absolútne ničom nenadchol. Všetko funguje, no nič nie je natoľko zaujímavé, aby som sa do filmu dokázal ponoriť. Má celkom pekný záver, no na druhú stranu ho celkom dokážete predpokladať. Každopádne medzi Jennifer a Maxom je aspoň aj nejaká chémia, čo musím po predošlom filme oceniť. Decká sú zlaté a myslím si, že im robia len radosť. A hoci bežné decká sú skôr loptoši, tak týmto ich vďačnosť a poslušnosť verím. Nakoľko sú siroty a roky dokopy žili len na internátnej škole a byť s rodinou je pre nich maximálna vzácnosť, nakoľko na nich moc nemajú čas. Film však mohol byť trošku silnejší a empatickejší. Pôsobí veľmi prázdno a spracovaný len veľmi "safe". Neskúšal riskovať alebo priniesť niečo, čo by to trošku oživilo. Pozerateľné, ale rozhodne nie výnimočné. Hodnotenie: C ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama