Reklama

Reklama

Jessica Perez (Julie Gonzalo), nesmierne talentovaná organizátorka prominentných svadieb vždy urobí pre svojich klientov prvé aj posledné. Jej nevestou je aktuálne popová hviezda Renee (Donna Benedicto), ktorá je náročná a potrpí si na luxus. Jessica si myslí, že má všetko pod kontrolou, keď ju zrazu Renee nečakane požiada, aby osobne odcestovala na Aljašku a priniesla špeciálny druh ruží, tzv. vianočný kvet. Iba dva týždne pred svadbou cestuje Jessica do Corona Creek zohnať tieto špeciálne puky kvetov. Mesto sa jej zapáči a obzvlášť sa jej zapáči Matt Holden (Ronnie Rowe). Keď snehová metelica uväzní Jessicu v meste, preskočí medzi nimi iskra a Jessica uvidí festival kvetov na vlastné oči. S poruchou lietadla a romantickým dôvodom na to, aby zostala na festivale, no s miliónom povinností doma dokáže Jessica objaviť ducha Vianoc a dostať sa späť do New Yorku včas na svadbu. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Jingle Bell Bride" otvorilo 24. októbra vianočné filmy z produkcie Hallmark Channel. Takže môžeme sa všetci tešiť ešte na ďalších 22 filmov do konca roku. Celkovo ale poviem, že tento film ma bavil. Vyzeral pekne (na čo som pri týchto filmoch zvyknutý), mal dobrú atmosféru a aj svoju dávku klišé z dielne Hallmarku. No myslím si, že ako film to pôsobí uveriteľnejšie než mnohé iné vianočné TV filmy, ktoré väčšinou pozerám. A môže za to aj fakt, že herecké výkony sú tentokrát celkom funkčné a dobré. Julie Gonzalo tu má niekoľko skutočne vtipných reakcií a nemal som problém jej ich uveriť. Kytica z "jingle bell flowers" je skutočne nádherná a romanca medzi oboma hlavnými hrdinami funguje. Je tam chémia, má to náboj, dokážem si ich oboch spolu predstaviť. Humor je miestami tiež celkom dobrý, no sú momentky kedy film trošku pôsobí veľmi jednoznačne. Viete ako niektoré momentky dopadnú. A niekedy je to milé a príjemné, inokedy to vie byť trošku otravné. Poviem to takto. Celý film mohol skončiť hneď po 20-tich minútach, keby lietadlo mohlo odletieť a nepotrebovalo náhradnú súčiastku, na ktorú bolo treba čakať dokým nebolo neskoro a veci sa potom musia nejako dokončiť. Je to ako keby do všetkého hrala blbá náhoda. Ale má to v sebe príjemné čaro Vianoc. Hodnotenie: B ()

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchučké - ale milé, pekne zahrané, šikovní herci, ktorí by si zaslúžili aj lepšie scenáre - ale dali sa do toho nasadením hodným prvého hallmarkového vianočného múví v tomto roku. :-) ()

Reklama

Galéria (21)

Reklama

Reklama