Reklama

Reklama

Domov jako ze sna

(relácia)
  • USA Dream Home Makeover
Trailer 2
Reality-TV
USA, 2020, 23–29 min

Obsahy(1)

Svým jedinečným stylem plní Shea a Syd z ateliéru Studio McGee různým rodinám sny o dokonalém bydlení podle jejich představ. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (3)

Larushka 

všetky recenzie používateľa

Shea dobrý, ale Syd mi leze na nervy, takže to ovlivňuje mé celkové hodnocení. Předělávky prostorů jsou povedené a vkusné. Takže pokud zvládnete ústřední dvojici/čtveřici tak doporučuji. ()

LarisaDavid 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá reality show, kde nielen prerabajú domy ale nechajú nakuknúť aj do ich súkromia.(napísané kultivovane....a teraz ako sa cítim, keď to pozerám:) keďže moja jediná hra v mobile, ktorú hrám už roky je Design Home ....tak za mňa....JE TO BRUTÁLNE ÚŽASNÉ!!! Shea má veľmi podobný vkus môjmu a takmer všetky vzorky, ktoré vyberala, by som vybrala tak isto 😅a každý dom, ktorý prerobila sa mi páčil a hneď by som sa tam nasťahovala. 😍 zároveň, si všimnite jej oči....brutálne krásne. Také jantárovo-zeleno-modré....wow!!!! Ako víla (keby mám navrhnúť oči víly do filmu 🙈) takže toľko moje emócie 😅 ()

Reklama

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Shea i Syd jsou sympaťáci, hezky to mezi nimi jiskří. No a to co vytváří za bytový design, to je dechberoucí. Prostě parádní odpočinková podívaná pro inspiraci i pro zasnění. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama