Reklama

Reklama

Medvědín

(seriál)
všetky plagáty
Trailer 2
Švédsko, 2020, 4 h 37 min (Minutáž: 54–58 min)

Réžia:

Peter Grönlund

Predloha:

Fredrik Backman (kniha)

Kamera:

Petrus Sjövik

Hudba:

Johan Testad

Hrajú:

Aliette Opheim, Miriam Ingrid, Ulf Stenberg, Tobias Zilliacus, Oliver Dufaker, Otto Fahlgren, Mustapha Aarab, Anna Azcárate, Jimmy Backman (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Upadajúca obec Björnstad vkladá nádeje do svojho juniorského hokejového tímu a nového trénera Petra Anderssona, ktorý nedávno ukončil kariéru profesionálneho hráča a presťahoval sa do mesta, aby tu začal odznova. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Medvědín (2020) 

Koniec to vytiahol nakoniec na solídne 4*, aj keď po druhej sérii sa objavili komentáre užívateľov ktorý to vzdali - a úplne ich chápem. Zlom totižto nastane práve v tretej sérii kde seriál dostáva úplne iný rozmer, podstatne lepšie sa pracuje s vývojom postáv a celé to je dobre spracované, aj keď tie zápasy teda neboli nič moc. A pochopiteľne nesmela chýbať fašistická liberálna urážka kresťanstva pri zábere keď si Kevinovi kamaráti idú vyrovnávať účtu s úbohým prisťahovalcom Ahmedom, Dokážete si predstaviť žeby Al-Jazira odvysielala náučný seriál pre teenagerov v ktorom zlí moslimovia kráčajú okolo židovskej synagógy nespravodlivo zmlátiť poctivého žida? Ani ja nie... ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

Šikana, utláčaná menšina a korektný bullshit ako sme u HBO a Netflixu zvyknutý nechýbali, ale keď veľkú časž svojho života strávite na zimnom štadióne kde sledujete progres mladých hráčov a ich postupné zapracovanie sa do vyšších kategórií a občas aj medzi seniorov a namiesto toho ponúkne HC Medvedín FK Teplice tak sa jednoducho nemôžete prestať smiať. Úplne zbytočné pretože rozbeh bol celkom slušný. ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

Napriek tomu že dej napreduje pomalým tempom táto epizóda mala dobrú atmosféru a treba uznať že rieši aj pomerne vážny problém. ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

Jednoznačne najlepšia časť celého seriálu, výborne zvládnutý nielen dej ale najmä vývoj charakterových čŕt jednotlivých postáv. ()

Epizoda 5 (2020) (E05) 

Mohlo by to mať aj 5*, ak by pochopiteľne nebol zlomovou postavou príbehu moslimský prisťahovalec a ak by sa úplne zbytočne pri pomste Kevinových spoluhráčov spomínanému Ahmedovi na budove úplne zbytočne neobjavil kresťanský kríž. Pretože ak by tam bola židovská hviezda bola by to xenofóbia, ak by tam bol polmesiac bol by to rasizmus ale pretože tam je kresťanský kríž je to fašisticky korektné. Normálny režisér by na budovu neumiestnil nič. ()

Reklama

Reklama