Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Přisprostlý trenér školního basketu si věří, že se určitě dostane do vysoké ligy, stačí jen napravit svůj příšerný tým. Tak to hodně štěstí. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

Pilotní díl (2020) (E01) 

Priemerný štart, ktorý stavil na humor v štýle rozprávajme sa s teenagerom o sexe a treba povedať že v takomto podaní to vyznelo občas naozaj vtipne (narozdiel od Big Mouth). Inak na môj vkus slabá animácia a zatiaľ priemerný príbeh. ()

Etika (2020) (E03) 

Vynikajúca epizóda do momentu kým rasistické liberálne zakomplexované nuly nenechali zaspievať afroamerickú rasistku "keď prechádzam cez Kentucky stretávam samých bielych čurákov". V porovnaní s pedofilným filmom Kočičky, ktorý príde na obrazovky Netflixu každú chvíľu a jeho trailer rozvíril diskusiu po celom svete je toto v podaní liberálnych nacistických amerických pedofilov ešte slabá káva... ()

Sponzor (2020) (E04) 

Epizóda by mohla mať aj vyššie hodnotenie ak by krajne ľavicový liberálni fašisti z Netflixu nenechali v epizóde nenávidieť svojich otcov iba biele deti a jediný afroamerický hráč so svojim otcom vychádza... ()

Matty si najde holku (2020) (E05) 

Rasizmus Netflixu a ich snaha o ukážku nadradenosti afroamerickej rasy ned všetkymi zničí akúkoľvek snahu byť v epizóde vtipný a zaujať. Mattyho dievča je pochopiteľne čierne a z tímu dorastencov nezasunie žiaden biely chlapec iba afroamerický kanec. Človek už má chuť ráno cestou do práce prvému aromákovi jednu streliť v mene Netflixu. Šťastie že cestou do práce ich nestretávam, všetci poberajú sociálku a v tom čase doma spia. ()

Zen (2020) (E06) 

Hare Krišna, Krišná háre,tanečky hubičky rehotať sa a fetovať a nech na naše zhnité ****/ robí niekto iný, my čerpáme energiu. Aj takto by sa dalo zhŕnuť zmýšľanie ľudí obsiahnutých v tejto epizóde. Plus pochopiteľne homosexualita. Týka sa iba postáv bielej farby pleti (evidentne liberálom z Netflixu mojkanie sa 15 ročných bielych chlapčekov zdvihne nielen náladu), čierny alfasamcovia klátia jednu bielu herečku za druhou... ()

Stávka (2020) (E07) 

V tejto epizóde šíri Netflix rasizmus a nadradenosť afroamerickej rasy v momente keď afroamerický ČIERNY RASISTA Cheepman odmietne zjesť trojdňový steak na ktorom si pochutná BIELY CHLAPEC ktorý sa správa ako prasiatko... ()

Smrt (2020) (E08) 

V tejto epizóde fašisti z Netflixu spoja nadradenosť afroamerickej rasy s novodobým smerom klitorizizmom a hrdinský čin pilota Sallyho ktorý zachránil na rieko Hudson množstvo ľudí obrátia na rasovú nenávisť a všetkých zachráni sebavedomá ČIERNA ŽENA....toto mohlo mať kľudne 80%, ak by to nebolo fašisticky korektné. ()

Výjezd na turnaj (2020) (E09) 

Konečne sa obrátil stereotyp že trénerovi nič nevychádza. Pchopiteľne ostal stereotyp že biely chlapci nevedie nadviazať kontakt s dievčaťami, to sa podarí jedinému z nich, ktorým je pochopiteľne buzna. Plus pochopiteľný stereotyp fašistických liberálnych dementov keď sa všetci navážajú do chlapca s bibliou v ruke. Je pochopiteľne biely. Zdegenerovaná neonacistická liberálna "smotánka spoločnosti" tam nedá povedzme kakaovníčka ktorý by mal v ruke korán... ()

Reklama

Reklama