Reklama

Reklama

Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli

  • Slovensko Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

V roku 1986 sa to všetko začalo... V prvý deň na strednej škole je Harry Dunne (Derek Richardson) bezradný a hľadá niekoho, kto by mu pomohol, s kým by sa mohol kamarátiť. Ujme sa ho Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen), ktorý býva v suteréne školy. Keďže skorumpovaný riaditeľ školy a jeho priateľka chcú získať niekoľkotisícový grand, robia nábor študentov do umelo zriadenej triedy - a Lloyd a Harry sú ľahkou korisťou. Pomôže im dostať sa z tohto podvodu krásna Jessica (Rachel Nichols)? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (244)

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Musím ocenit výběr dvou hlavních herců, protože si jsou neuvěřitelně podobní s původními blbci. Tvůrci z nich navíc udělali jejich karikatury. Samotný film stojí na jednom skvělém vtipu, což je opravdu vratký základ úspěchu. Blbý a blbější mě bavili celou dobu, a tak jsme si jejich začátky nemohl nechat ujít, i když nebyly příliš zábavné. ()

pistik odpad!

všetky recenzie používateľa

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

Reklama

mikulíšek odpad!

všetky recenzie používateľa

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

vorry 

všetky recenzie používateľa

Tak na jedničku to zdaleka nemá, ale je zde pár výborných scének. Např. jak obá pijí ledovou tříšť a mrzne jim při tom xicht. Nebo jak Harry rozpatlá čokoládu po celý koupelně a pak tam přijde pád domu a říká: "Je to tu celý posraný....., všechno je od hoven, .... posral mi celý dům,... " :DDDDDDDDD Mazec. ()

Hakha odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama