Reklama

Reklama

Recenzie (4)

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Pětice vysoce postavených mužů se ve spolupráci s policejním komisařem rozhodne rozbít zločineckou organizaci, která ovládá Miami. Natočeno polodokumentárně s vysvětlujícím voiceoverem a zbytečným úvodem, kde nám nějaký "government official" říká o co půjde. Jinak je to takový klasický průměr. Docela svižný přímočarý noir bez nějakých výrazných momentů. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Ked sa povie Majemi /Miami/ tak ma hned napadne spevak Juraj Michal, teda su taki ludia co ho volali George Michael. Ten natocil istu znamu pesnicku The Kejrles Whispr. Tuna pre zmenu v mestecku Miami roku 1954 ide o vymytenie miestneho zlocinu. Ze sa zlocinci budu branit je kazdemu jasne, len som myslel, ze budu aj pouzivat rozum. 50 % ()

Reklama

Topco 

všetky recenzie používateľa

Barry Sullivan je ako bývalý gangster v utajení v službách FBI. Doku-prvky nevadia („Boží hlas“ je znesiteľný a napr. nápad s ukrytými kamerami a prenosom obrazu dokonca vtipný). Záporák s talianskym prízvukom ovládajúci Miami sa snaží, ale chýba mu tá pravá charizma. Inak ide o pozerateľné, zábavné Bčko. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama