Reklama

Reklama

Vymítač

(seriál)
  • Poľsko Egzorcysta
Poľsko, (2017–2018), 6 h 47 min (Minutáž: 9–13 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(39)

Obsahy(1)

Bogdan Boner – maľovanie domov, kosenie trávy, práce všeho druhu a... exorcista na polovičný úväzok. Strastiplný príbeh jedného dobrého chlapa, ktorý bojuje všetkými dostupnými prostriedkami proti silám zla. Ešte sa nenašiel démon alebo fľaša vodky, ktorú by nezvládol. To celé len za mierny poplatok bez faktúrky, no s faktúrkou by bolo ešte drahšie! (Da_reba)

(viac)

Recenzie používateľa Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2017) (S01) 

Z poľskej kinematografii toho asi veľa napozerané nemám. Ale tak, animovaný seriál exghorczysta, ktory mi ukázal známy fanúšik z La ktorý už pozrel zrejme všetky série. Nebolo to zlé. No naši susedia majú naozaj parádny jazyk, a niektoré hlášky boli ozaj vydarené. Aj keď animácia nič moc, a obcas aj otravovalo prepnutie na ďalšiu epizódu ešte pred koncim epizódy. 3* ()

Série 2 (2018) (S02) 

Menší pokles v druhej sérií. Prva bola zaujimavá, toto podpriemer, ale niektoré časti sa dali, súhlasím s užívateľom z La, je to ako na hojdačke, tak ako naše preteky, kto má viac hodnotení. Určite dám aj tretiu sériu, hlavne kvôli dĺžke a to že ju netflix ponúka, ale vraj je aj najlepšia tak uvidíme. 2* ()

Série 3 (2018) (S03) 

Predsa len asi najlepšia séria. Keď porovnám epizódy tak jednoznačne sú najlepšie. Príbehy a poľské hlášky občas naozaj pobavili. Trochu som si aj myslel že ma egzorcysta nebude baviť, ale stopáž je primeraná aj tri série určite postačili. Asi to najlepšie od poľskej seriálovej produkcie. Zatiaľ, čo som videl. Na to že to nahovoril jeden človek, klobúk dole. 3* ()

Reklama

Reklama