Reklama

Reklama

Bariéra

(seriál)
  • Španielsko La valla (viac)
Trailer

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Boj jedné rodiny o přežití v dystopickém Madridu budoucnosti vykresluje propastné rozdíly mezi dvěma světy rozdělenými zdí. A tím to nekončí. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (4)

Bariéra (2020) 

Silne naivna bachorka na sposob "amaterskej sluzobnice". Tentokrat je to o detoch, pre vacsi "efekt", ale stale je tu "rezim", ktory je s par predstavitelmi ustrednym "nepriatelom". S lepsim scenarom by to azda fungovalo. Nie vsak vtedy, ked postavy konaju stupidne a do umoru sa opakuju vzorce z Casa De Papel, ci inych spanielskych serialov poslednych rokov a to cele s prepalenymi emociami. Prve asi tri diely som ledva pozeral plynulo, zvysok vsak uz len s rychloposuvom kvoli tomu ako dopadne zaver. V opacnom pripade by som to musel hned vypnut. Nestalo to za to ....koniec bol rovnako hlupy. Neodporucam. Iba, ak na vas cela ta naivita a hranie na "city" (rozumej s vypnutym mozgom) funguje inde. Cajik a nuda. Skoda zabiteho casu.. 30% Slabulinke dvojhviezdie. ()

Ztracené děti (2020) (E03) 

Prvy diel, ktory mal menej stupidit, naivit a i nejaku akciu. Hoci nepozorovany prienik nasej "detektivnej" dvojky do chraneneho "vyskumneho" zariadenia bol usmevny. ()

Jako ptáčci bez hnízda (2020) (E06) 

Za posledne cca 4 roky sa  dejovymi zvratmi a vzormi podobaju jeden spanielsky serial na druhy. Tak je tomu i teraz a zvlast v tejto epizode. Uz ten vzor, ze "kladasovia" sa dobrovolne bud sami alebo svojich blizkych, vydavaju priamo do ruk hlavneho "zaporaka". Ked vidim neustale opakovanie tejto premisy radsej volim skip. Tuna to trvalo par dielov. Plus v tomto seriali je vidiet mnohe "podobnosti" s handmaid's tale. Meh..poslednych par epizod davam s rychloposuvom, tak sa to celkom da. Takisto tie "citove excesy" a "horkokrvny" patos typu napriklad Casa de papel, ci El innocente alebo 30 monedas ma obcas silne irituje, pripomina to totiz scenar telenoviel. :) Dam zrejme uz len so zvedavosti, aby som videl, ci mrchu a gestapaka v zavere stihne nieco podobne, co sa udialo v spominanej "sluzobnici". ()

Rodinná záležitost (2020) (E07) 

Ini sniperi :) Ta "presnost", ta "rychlost".....mamine zrejme nestalo najst krv a ani vidiet nahravku. Mame na to vyraz "popieranie faktov". Pripisme to len hlupuckemu scenaru. ()

Reklama

Reklama