Reklama

Reklama

Bariéra

(seriál)
  • Španielsko La valla (viac)
Trailer

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Boj jedné rodiny o přežití v dystopickém Madridu budoucnosti vykresluje propastné rozdíly mezi dvěma světy rozdělenými zdí. A tím to nekončí. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Bariéra (2020) 

Seriál má dve skvelé posolstvá - treba recyklovať sklo. Iba sklo. Minimálne v troch epizódach je to zvýraznené dosť jednoznačne. Druhým posolstvom je že všetci skapeme mixtape, ak sa nenecháme očkovať vakcínou - novavirus (takto sa v tomto seriály vírus, ktorý vyvolal pandémiu a nakoniec nastolil nový poriadok vo svete, v ktorom sa vytvorila obrovská bariéra ((samotný názov seriálu)) medzi politickými a ekonomickými elitami sveta a pracujúcou spodinou). Na zvážení každého diváka je zamyslieť sa nad tým čo tým autori seriálu, ktorí rozhodne nepatria k pracujúcej chudobe, mysleli. Herecké výkony nie sú nijako očarujúce, dej je pomerne ľahko predvídateľný s mnohými nedomyslenými detailami a v úvode som sa k jednotlivým epizódam musel doslova nútiť ale druhú polovicu som zvládol v priebehu jednej noci. Na rýchlosti 1,5, pretože o žiadne dobré detaily som takto neprišiel, nakoľko kamera nepatrila k tým silnejším stránkam tohto priemerného seriálu. ()

Jiný svět (2020) (E01) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Pilot v ktorom sa postupne zoznámime s ústrednými postavami príbehu, v ktorom asi najviac sklamal svet po 3 svetovej vojne, respektíve jeho zobrazenie v tomto seriáli. Je pravdou že niektoré momenty stáli zato a rozhodne seriálu šancu dám, ale treba zároveň povedať že to rozhodne nebol úvod, ktorý by človeku vyrazil dych...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Moje sestra Sara (2020) (E02) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Polícia pokračuje vo vyšetrovaní vraždy dôstojníka Meridu a Hugo požiada Júliu o pomoc pri získaní dokumentov potrebných k tomu aby mu vrátili jeho dcéru...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Ztracené děti (2020) (E03) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Hugo a Júlia sa zoznamujú z ich povinnosťami ako služobníctva, Alma pokračuje vo svojich testoch na deťoch a Alex si nájde novú priateľku...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Reklama

Reklama