Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Nájdu brutálne zabitú ženu a všetky stopy súvisiace s jej smrťou majú niečo spoločné s vraždami z minulosti aj súčasnosti. Policajná korupcia a pochybné obchodné transakcie sa čoskoro prepletú s hrôzostrašnými zločinmi a okultnými praktikami. Uprostred tejto neprehľadnej pavučiny sa ocitnú dvaja detektívi so spoločnou minulosťou. Na ich strastiplnej ceste za odhalením pravdy je ich osud v rukách duchov nespokojných mŕtvych v hraničnom priestore medzi životom a smrťou. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Za súmraku (2020) (E01) 

Tasmania je velmi zaujimave miesto na zemi. Atraktivny vyber lokacie, uchadzajuce postavy a naznaky mysteriozna. Na otvarak celkom zaujimave. Kriminalny pripad vedu znami z minulosti, ktora bola zrejme bolestiva. Moze byt. Mierny nadpriemer, ktory sa dufam v dalsej casti riadne rozbehne. "Zanedbana" policajtka v storocnom aute je uz za tie roky riadnym stereotypom a moc som jej tu pozu neveril. Snad to skusnem. ;) ()

Temný rukopis pekla (2020) (E02) 

Diel sa prakticky zameriava vylucne na kriminalisticku stranku oboch pripadov. Zrejme spolu suvisia. Online cinnost nastrocnej dcerky by isto "nepotesila" ziadneho rodica. ()

Odlievanie kostí (2020) (E03) 

Mlady typek vodi cele policajne oddelenie za nos. Neustale sa zjavujuce tiene, ci projekcie postav v tmavom uz zacinaju byt ohrane. Dufam, ze nam tvorcovia cosi poodhalia, pretoze v opacnom pripade su to len vyplody a halucinacie,....co zrejme nemaju byt. ;) ()

Anjeli s čiernymi krídlami (2020) (E04) 

Hm...neviem, ci ma postarsia woodoo carodejnica presvedcila, ze sposobila to, co sa stalo. Vyzeralo to uplne v typkovej rezii. Taktiez netusim, naco cely cas cakal pan policajt s puskou. Zrejme strach, aby nestiahol slecnu na snure od pradla so sebou. Napriek urcitemu napatiu, nie uplne nepriestrelna scena. Typci v ochrannych oblekoch uz Boh-vie kolku cast, likviduju svaby za domom tej starej vedmy a zrejme to budu robit do konca serie. Taktiez policajna rada a rozoberanie myslienok nahlas mi prislo akesi amaterske. Sustredime sa Freddieho a chalan je v kome.what the hack!? Nahanacka lesom akoby sa nechumelilo, konfrontacia na otvorenom parkovisku. Zaver bol zaujimavy. To ano. Zrejme "T"-cko este postupne "rozmotame". Dost nesuroda cast. Snad sa dockame nejakej atmosferickejsiej epizody. ()

Za závojom (2020) (E05) 

Konfrontacia dvoch "carodejnic" ukazala trosku svetla. A konecne i bezskrupulozna policajtka dostala zasluzene od prachateho hajzlika poriadnu frcku. Hm...policajti si nelock-nu svoj komp, ked odchadzaju z pracoviska?! A po niekolkych hodinach su stale unlock-nute?! Opat niekolko logickych "dier". A opat velmi slusne vygradovany zaver. Sakris, ten nevyuzity potencial. ()

Pohanskí psi (2020) (E06) 

Konecne epizoda vypovedajuca viac o "podivnom" kulte a nejakych dalsich suvislostiach a pojitkach z minulosti. V tomto duchu sa mohli uberat i predosle nevyvazene casti. V tom vidim hlavne lakadlo serialu. ()

Znamenie čarodejnice (2020) (E07) 

Scena u Freddieho v nemocnici bola mraziva. Podarene. Az v predposlednej casti nabera dej skutocne na obratkach. Ako tradicne v podobnych detektivnych pripadoch sa kvoli scenaristickym zvratom ludia rozdeluju a na vlastnu past, bez informovania partaka, ci blizkych, idu precesavat nebezpecne lokacie. Uz je to klise a naviac dost hlupe. Skoda. Poslednych par sekund bol uplny wtf moment. ()

Noc Matiek (2020) (E08) 

Podla velkosti toho zhromazdenia a rozlohy pozemkov, kde sa odohraval ritual a ktore sme videli az v zavere, by som teda nepredpokladal, ze "kult" pretrvava len medzi sestrami a ich potomkami, co sa sme sa dozvedali v predoslych dvoch castiach. Opat par prehmatov a mala naplast v podobe klasickeho uzavretia policajneho pripadu. Slabsi cajickovy priemer. ()

Reklama

Reklama