Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1993. Lurdes má štyri deti: Magna, Ryan, Érica a Domênica. Jedného dňa Domênico zmizne. Ukáže sa, že dvojročného chlapca predal jeho otec žene, ktorá obchoduje s ľuďmi, a nie je o ňom počuť. Jediným vodítkom je jeho údajné miesto pobytu, ktorým je Rio de Janeiro. Lurdes sa rozhodne, že tam okamžite pôjde a začne dieťa hľadať. Cestou nájde malý zväzok s opusteným dievčaťom Camilou, ktorú sa rozhodne vychovať ako vlastnú dcéru. Prešlo 26 rokov, ale Lurdes nenašla po Domênici žiadnu stopu, hoci nikdy nestrácala nádej, že ho nájde.

Vitória je bohatá právnička, ktorá sa špecializuje na obhajobu tých, ktorí porušujú zákon, čo znamená, že nie každý sa na ňu pozerá priaznivo. Vo veku 45 rokov sa však necíti naplnená, pretože jej najväčším snom je stať sa mamou, čo sa jej zatiaľ nepodarilo. Nakoniec sa rozhodne adoptovať si malého chlapca. Čoskoro zisťuje, že sa jej konečne podarilo otehotnieť, no otcom jej dieťaťa je muž, ktorého stretla len raz v živote a strávila s ním noc.

Thelma je vdovou a slobodným rodičom Danily. Spoločne prevádzkujú rodinnú reštauráciu. Žena je veľmi prehnane ochranárska matka, čo Danila, ktorý chce žiť svoj vlastný život, začína v určitom momente vyrušovať. Chýba mu sloboda a nechce, aby matka kontrolovala každý jeho pohyb. (viper65)

(viac)

Hrajú

Reklama

Reklama