Reklama

Reklama

Veľa kriku pre nič

(festivalový názov)
  • Česko Vůbec nic se nestalo (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vysokoškolák Vicente trávi letné prázdniny v príjemnom prostredí rodinného plážového domu. Po jednej nočnej párty nastúpi spolu s novými priateľmi do auta, ktoré spôsobí smrteľnú autonehodu. Na druhý deň si začne uvedomovať, že je zapletený do trestného činu, a musí čeliť skorumpovanému systému, ktorý chráni skutočného vinníka – syna prominentného politika. Čilský tvorca ponúka v príbehu podľa skutočnej udalosti prenikavý portrét privilegovanej mládeže a úvahy o morálnej zodpovednosti. Kľúčom k filmu je ľahostajnosť a pohŕdanie zákonmi, ktorého sa v tamojšej spoločnosti dopúšťa elita. (Art Film Fest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

Deschain 

všetky recenzie používateľa

Tak presne na takéto filmy by som nemala chodiť. Kde mi všetky postavy lezú na nervy a ešte aj dej ma extrémne nebaví a je mi úplne jedno, ako to vlastne dopadne. (kino Úsmev, Art Film Fest Košice - 21.6.2016) ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Vůbec nic se nestalo vychází ze skandálu kolem zločinu dotýkajícího se vyšších společenských kruhů, konkrétně případu smrtelné autonehody, již v roce 2013 zavinil syn vlivného chilského politika a právníka Carlose Larraína (příbuzného známého filmaře Pabla Larraína) a kolem níž panovala řada nesrovnalostí. Jak Almendrasův film ukazuje, ze smrti pod koly projíždějícího vozu plného opilé mládeže byl nespravedlivě obviněn nevinný spolujezdec (Zdroj: Letní filmová škola)

Reklama

Reklama