Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Minisérie Třetí den od tvůrců Dennise Kellyho a Felixe Barretta je rozdělena do dvou částí nazvaných Léto a Zima. V části Léto, sestávající z prvních tří epizod, ztvárňuje Jude Law (Nový Papež z produkce HBO) muže jménem Sam, který je přitahován k tajemnému ostrovu u britského pobřeží, kde narazí na skupinu ostrovanů odhodlaných za každou cenu zachovat své tradice. V Zimě, odehrávající se v průběhu dalších tří dílů, hraje Naomie Harrisová (Moonlight) neústupnou ženu Helen, která přichází na ostrov hledat odpovědi. Tím však rozpoutá hašteřivou bitvu, která má rozhodnout o jeho osudu. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Třetí den (2020) 

Ako sa tu spomína aj v iných komentároch seriál v mnohých aspektoch, najmä vo svojom úvode, pripomínal Midsommar. Séria rozhodne stavia na dobrej atmosfére doplnenej dobrou hudbou a skvelou kamerou ale príbeh má na mnohých miestach príliš veľa hluchých miest a v podstate varí z ničoho. Ak by som túto minisériu nevidel tak by som sa držal tejto rady - rozhodne si ju pozrite bez prerušenia, epizódu za epizódou (nie nevyhnutne v ten istý deň) pretože ja som sa v deji s odstupom času trochu strácal. Rozhodne však Tretí deň je pre trochu náročnejšieho diváka. ()

Friday - The Father (2020) (E01) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Sam uviazne na ostrove pri britskom pobreží práve v čase keď sa miestny obyvatelia chystajú na sviatočný rituál, pri ktorom uctievajú dávne tradície. Zdá sa však, že miestna komunita nebude až taká idylická ako sa na prvý pohľad zdalo...veľmi solídna atmosféra príbehu a toto je jeden z mála prípadov, keď HBO ponúklo seriál pri ktorom sa už teraz človek teší na pokračovanie, pretože je ťažké predpovedať akým smerom sa jeho dej bude uberať...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Saturday - The Son (2020) (E02) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Sam sa po noci strávenej s Jess pokúša nájsť cestu z ostrova a stretne sa s ocom Epony...každému človeku je jasné že riešiť psychické poruchy drogami nie je správne riešenie (respektíve drogami v zmysle LSD, pretože za drogy považujem aj xanax či podobné lieky). Prikláňam sa skôr k hodnoteniu z IMDB kde sa seriál pohybuje na hranici 70%, nakoľko sa dočkáme iba stereotypu súčasnej doby - bububu kresťania šľahni si do kábla a všetko bude fajn. Zapálime vatru, potancujeme a nech na naše zhnité hnáty robí niekto iný, V každom prípade minimálne prácu s kamerou možno ohodnotiť na plný počet...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Sunday - The Ghost (2020) (E03) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Pokračuje Samovo putovanie ostrovom...uvidíme či aj tento komentár prinúti ďalšieho z nadpriemerne inteligentných českých užívateľov tejto databázy poslať mi súkromnú správu...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Reklama

Reklama