Reklama

Reklama

Perry Mason

(seriál)
Trailer 2
USA, (2020–2023), 14 h 39 min (Minutáž: 46–61 min)

Predloha:

Erle Stanley Gardner (kniha)

Hrajú:

Matthew Rhys, Eric Lange, Charles Baker, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, G. Larry Butler, Chris Chalk, Charlotte Xia, Alison White, Stacie Greenwell (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(16)

Los Angeles roku 1931. Zatímco se zbytek země potýká s Velkou hospodářskou krizí, tohle město vzkvétá! Ropa! Olympijské hry! Zvukový film! Evangelický zápal! A taky únos dítěte, který se velmi nepěkně zvrtne. Dramatický seriál, inspirovaný postavami z knih spisovatele Erlea Stanleyho Gardnera, sleduje počátky kariéry Perryho Masona, největší právnické legendy americké literatury. Když se Masonovi naskytne jedinečná šance ujmout se případu desetiletí, neúprosná honba za pravdou odhalí roztříštěnost města a dost možná i cestu k obhájcově vykoupení. (HBO Max)

(viac)

Recenzie používateľa 0verseer k tomuto seriálu (3)

Perry Mason (2020) 

Seriál Perry Mason sa môže rozdeliť na dve časti. V prvej polovici Perry detektív a v následnej Perry advokát. Tá úvodná sa nedá nazvať inak ako nudnou. Asi preto som s tými ôsmymi epizódami bojoval bezmála mesiac. A vôbec sa nečudujem ľuďom, ktorí by to niekedy po štvrtej epizóde definitívne zabalili. Čo je tak trochu škoda, pretože v posledných troch epizódach seriál konečne chytí grády. Keby sa počet epizód okresal na povedzme päť, výsledku by to len a len prospelo, aj keď by určite stále nešlo o tak podarenú minisériu ako Černobyľ. Nemôžem si pomôcť, ale v konečne resumé tento počin napriek určitému potenciálu pôsobí veľmi zabudnuteľným dojmom. Pre dobro všetkých zúčastnených snáď ostanú tvorcovia len pri jednej sérii... ()

První kapitola (2020) (S01E01) 

Nevýrazný. To je slovo, ktoré asi najlepšie vystihuje tento pilot. Nevýrazný hlavný (anti)hrdina v podaní Matthew Rhys-a. Nevýrazné vedľajšie postavy, ktoré zaujali zatiaľ jedine len tým, že niektoré stvárnili herci známi z iných seriálov. Nevýrazné dialógy. Ešte jedna tak nevýrazná epizóda ako táto a budem nútený zakročiť výraznou ignoráciou zvyšku série... ()

Druhá kapitola (2020) (S01E02) 

Druhá epizóda bola už o niečo lepšia ako pilot, napriek tomu to stále akosi nie je môj šálok kávy. Veľmi mi chýba výraznejšia postava, všetky ktoré sa zatiaľ objavili na scéne (vrátane hlavnej) pôsobia strašne zabudnuteľným dojmom. Dej sa utešene zamotáva, pozadie prehnitej spoločnosti postupne odkrýva. Pozitívne prekvapili flashbacky z prvej svetovej, za tie by sa nemusel hanbiť ani vojnový film, táto surovosť zákopovej vojny výrazne absentovala aj v Mendesovom 1917. ()

Súvisiace novinky

Robert Downey Jr. krouží kolem remaku Vertiga

Robert Downey Jr. krouží kolem remaku Vertiga

24.03.2023

Bylo to nejspíš jen otázkou času, studio Paramount Pictures každopádně nyní oznámilo, že se chystá natočit remake slavného Vertiga. Thriller legendárního režiséra Alfreda Hitchcocka (Psycho) z roku… (viac)

Reklama

Reklama