Reklama

Reklama

Rugal

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(16)

Zločinecká organizace připraví policejního detektiva o všechno. Díky biotechnologiím ale získá zvláštní schopnosti a jde si pro odplatu. (Netflix)

Recenzie používateľa Marze k tomuto seriálu (2)

Rugal (2020) 

Policejnu detektiv prisel kvuli kriminalni organizaci o vsechno.Ale navrati se,kdyz zaziva diky biotechnologiim zvlastni schopnosti.Jde o novy sci-fi akcni thrillerovy serial Netflixu z Jizni Korei.Dej je zalozeny na animovanem internetovem serialu o superhrdinovi.Rikam si,jaka je skoda,ze ma babicka jeste nevidela jediny film o superhrdinech.Trochu je znat,ze animovana tvorba ma trochu jina pravidla.A vetsina korejskych serialu se spise hodi na televizni obrazovku nez na platno kin.Zde je hodne krve a velmi realisticke znazorneni vrazd.Pripomina mi to muzikalove casti,ktere jsou k sobe nasilim slepene a zastarale.Hlavni superhrdina je vykreslen jako "hodny kluk".Kvalita produkce je dobra. Vizualni efekty take.To dela hloupou zapletku uveritelnou. ()

Episode 1 (2020) (E01) 

Prvni dil je takovy uvod-navnadeni divaku na dalsi dily.Seznameni se supehrdinou hodnym klukem,jeho temer likvidace,biotechnologicje vylepseni jeho tela a seznamovani s jeho superschopnostmi.Me jeden dil na ukazku stacil. ()

Reklama

Reklama